Powered by Jasper Roberts - Blog

Newsletter


Ett nyhetsbrev från Glitzy.se dök ner i mailboxen idag så jag gjorde ett besök till webshoppen och fastnade för dessa två plagg! Den randiga koftan var superfin och dessutom i bomull, västen ser ut att vara den där perfekta jag letat efter i höst. Riktigt grym! Dock väntar jag ju på två västar så jag får se hur de sitter innan jag tar beslut om denna.

Den randiga toppen med guldknappar var helt underbar också, men hade det varit en klänning istället hade jag beställt den bums!

Bilder: Glitzy.se

Lekt frisör

Veckohandlingen är klar och nu kan vi bara luta oss tillbaka resten av veckan. Det är skönt att ha allt hemma och alla middagar bestämda! Har nyss lekt frisör och klippt älsklingen, han är nog rätt nöjd över att jag kan det skulle jag tro. Billigt och dessutom rätt praktiskt att få klipptid på kvällstid. Det hade inte varit helt fel ifall han också var kunnig med saxen!

Långtröjan


I höst vill jag klä mig i mysiga stora tjocktröjor, gärna som denna med dekorativt mönster! Tycker den var superfin men vilken av dem tycker ni var snyggast? Den i beige eller den i svart? Priset är 349kr och trots att det är lite akryl i den skulle jag absolut kunna tänka mig att köpa den. Iallafall testa hur den är eftersom den även innehåller mohair.

Uppdaterat: Efter att en söt läsare berättat att den är stickig som bara den funderar jag inte längre på en beställning, jag hatar stickiga plagg!

Bilder: Ellos.se
Annonsera här »