Powered by Jasper Roberts - Blog

Att enkelt göra sin egen hemsida

* Inlägget är en annons/reklam för Heymo.se
Jag har funderat så länge på att fixa en egen hemsida till min salong där man kan hitta information kring alla behandlingar jag utför men jag har aldrig kommit så långt då jag inte är så bra på kondning och dylikt. Fick då chansen att testa på att bygga en egen hemsida med Heymo och jag måste verkligen tipsa er om den tjänsten!
 
Jag har sedan en vecka tillbaka suttit och fixat och donat där och det är så enkelt! Det finns flera snygga mallar man kan välja mellan och sedan är det bara att ändra efter tyckte och smak. Jag hittade snabbt en mall jag gillade och sedan var det bara att skriva text, lägga till bilder och flytta och ta bort. Det här verktyget gör att precis alla kan göra en proffsig hemsida utan att lägga ner en förmögenhet!
 
Just nu har jag dessutom ett erbjudande till er som också vill göra en hemsida. Med koden “influencers” får ni 30% rabatt på köp av ett årsabonnemang från Heymo. Så himla bra! Ni kan även testa den kostnadsfria tjänsten och därefter bestämma er för att gå vidare.
 
Vad tycker ni föresten om min nya hemsida? *lite nervös*

2018 | 05 | 25

* Inlägget är en annons/reklam för  Bubbleroom.com* Innehåller annonslänkar
Klänning* Bubbleroom | Väska By Malene Birger | Heels Scorett | Solglasögon Ray Ban Wayfarer
 

Playsuits

* Inlägget är en annons/reklam för  Bubbleroom.com* Innehåller annonslänkar
Men alltså, hallå vädret!? Det sa bara poff så blev det sommar! Det har dessutom gått flera veckor med detta underbara väder och jag har ändå inte fattat det. Idag spås det dessutom bli 28 garder varmt här i Umeå! Helt galet! Ett plagg som jag gillar i massor på sommaren är playsuits så jag tänkte jag skulle tipsa om dessa två från Bubbleroom.se*! Båda ser riktigt sköna ut och den grå känns väldigt lekvänlig! Perfekt när man skall springa efter busiga barn hela dagarna, ha ha! Den bara måste jag beställa!
 
Annonsera här »