Powered by Jasper Roberts - Blog

2018 | 05 | 18

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Klänning* Happy Holly* | Ballerinas Chanel | Väska Rebecca Minkoff
 

Dagens tips - 25% Lindex

* Inlägget innehåller annonslänkar
 
Dagens lilla tips är att Lindex erbjuder 25% rabatt på hela beställningen/köpet! Ange bara kod happy25 i kassan! Rabatten är endast giltig i dag (25/5-18) så skynda fynda något till dig själv eller kanske till barnen? Om jag inte hade köpt en ny baddräkt till Juni förra veckan hade jag utan tvekan slagit till på denna. Hur fin är den inte!? Älskar volangerna på höfterna som ser ut som påfågelns vingar.
 
Baddräkt* | 99kr

LYKO brand

* Inlägget är i samarbete med Lyko.se* och Innehåller annonslänkar
Förra veckan fick jag hem ett paket från Lyko* och deras egna märke. Jag valde färger i jordnära och ganska neutrala toner. Min första tanke när jag öppnade paketet var att jag gillade förpackningarna. Stilrent med svart bas och vit text! När det gäller produkterna i sig så gillade jag allt förutom foundationen. Anledningen till detta är att jag för det första valt fel färg så jag såg ut som ett litet späke efter applicering. Sedan har jag snöat in mig på BB- och CC-cream och gillar den känslan och resultatet mer på huden.
 
Är det något jag rekommenderar er att testa så är det utan tvekan tvättservetterna, ögonskuggorna, nagellacket och läppstiften. Servetterna fick bort allt smink snabbt och enkelt och doftade fräscht. Nagellacket torkade otroligt snabbt och har hållit bra på nageln. Inga flagor ännu och det har gått tre dagar med tufft smårbarnliv, ha ha! Ögonskuggorna ger perfekt pigment och är i fina nyanser som passar mig och mina sotningar jag mest kör på. Läppstiftet är faktiskt ett av de bättre matta läppstift jag testat. Mjukt och lent på läpparna, fräsch doft och håller bra! Förutom smink har Lyko även tagit fram fina håraccessoarer och mer smått och gott som ni kan spana in här*. Har ni testat något från Lyko´s egna märke tidigare?
 
Annonsera här »