Powered by Jasper Roberts - Blog

Latest instagram

Var tar tiden vägen egentligen? Veckorna verkligen svischar förbi. Här kommer i allafall några godingar från mina senaste veckor på instagram. 1. Limeglass vid poolen i Gran Canaria | 2. Härlig bokstund med fin utsikt från mitt rum | 3. Jag och älsklingen testade soffor på Mio förra veckan | 4. Craving deluxe utomlands - JORDGUBBAR | 5. Underbar utsikt | 6. I morse i nya hemmet
@therezh

Reminder - Giveaway Lóréal

Psst... Ni glömmer väl inte att delta i min giveaway i samarbete med Lóréal Paris där ni kan vinna deras senaste produkt Nude magique Blur cream? Sista tävlingsdagen är 6:e april och för att delta - KLICKA HÄR! Öka era chanser genom att besöka mina andra bloggkollegor och tävla hos dem med - Klicka här.

Busy friday, busy weekend

Jisses så mycket jag har att stå i. Bloggen blir dessvärre lite lidande men jag är tillbaka som vanligt så snart vi flyttat klart. Jag jobbar ju hela dagarna och så fort jag kommer hem är det renovering i nya hemmet som gäller inpå småtimmarna och när jag väl är "hemma" somnar jag typ innan jag lagt huvudet på kudden. Ha ha! Vårt lilla gäst/bebisrum är helt klart och idag ska vi hugga in på köket och vårt sovrum och i morgon går flyttlasset med de stora sakerna. Vi har nästan flyttat alla småsaker vilket känns toppen! Det är sååå kul med renoveringen för det blir så sjukt fint!
Föresten så var vi på RUL tidigare i veckan och tråkigt nog fick vi en barnmorska som inte riktigt var för det här med att kolla kön så vi fick liksom inte riktigt veta även om vi ville men han nämnde tjej ändå i vårt tjat, men att det inte var något man kunde luta sig på. Allt såg iallafall jättebra ut med den lill* och det är ju det viktigaste! Vi har ju gått halva tiden nu vilket känns helt otroligt! Får se om jag är för nyfiken och bokar in ett UL på en privatklinik för att spana igen. Hi hi. Vad tycker ni om det här att spana innan vad det är?
Annonsera här »