Powered by Jasper Roberts - Blog

Clouds by IKEA

 
Härliga fredag! Idag var hela familjen en tur på IKEA för att kolla om vi kunde hitta en fin vägglampa att hänga vid skötbordet och kolla vad vi hittade! Ett vitt moln! Så himla sött! Hittade även värsta fina sänghimmeln som jag inte kunde låta bli så nu skall det piffas lite här hemma i morgon! Oh my så gulliga saker! De får mig att längta ännu mer (om det var möjligt) till vi flyttar! Nej, nu skall jag krypa ner under täcket så jag är lite piggare i morgon när mina små älsklingar vaknar!
 
 

Last night event - Attityd exclusives

Bilder: Jag & Annawii
 
Igår kväll var jag och AnnaAttityde Exclusives öppningsevent här i Umeå som var otroligt fint ordnat. Lokalen var grymt snygg och gick i lite industriell stil med lyxiga inslag av guld/koppar. Jag fick en konsultation och blev riktigt sugen att testa Hairtalk för att få mer volym i mitt redan långa hår. Verkar så mycket mer skonsamt mot håret och kul att kunna lägga in en annan ton i sitt egna hår för att få lite mer liv utan att behöva färga håret. Och så mer volym såklart! Har man inte långt hår kan man ju göra en förlängning om så önskas.
 
Det bjöds på bubbel och underbara bakverk som nästan var för fin för att ätas. Cake popsen var så himla goda, yummy! Och sedan skall vi inte tala om goodiebagesen som vi fick med oss hem efter eventet! Wow! Ska visa innehållet senare! Tänkte redigera en video från kvällen också och försöka lägga upp på söndag så ni får se lite mer!
 

Grey scale scarves

 
Enenfärgad sjal är något jag känner att jag behöver inskaffa. Är lite sugen på en ljusgrå och hade helst velat ha den underbara från Acne men har inte hittat just den ljusgrå i den mindre modellen. Tror nästa storlek kommer kännas aldeles för stor för min smak. Dock hittade jag dessa fina budgetvarianter så jag kanske slår till på en sådan till jag hittar den rätta från Acne.
 
* Inlägget innehåller annonslänkar
Annonsera här »