Powered by Jasper Roberts - Blog

Glitter och glam till laptopen


Jag behöver ett laptop case och det helst nu! Min lilla rosa dator är kanonbra storleksmässigt och lätt att ta med i handväskan, men jag känner att jag behöver något som skyddar den och titta vad jag hittade! Ett fodral klätt med rosa paljetter! Kommer från ORDNING&REDA och jag bara MÅSTE ha det! Synd att det inte går att beställa på nätet, butiken finns nämligen inte här i Luleå.

Bild: ORDNING&REDA.com

Mitt smyckesträd


Jag fick en fråga tidigare var jag köpt mitt smyckesträd som står i sovrummet. Det kommer från ikea och heter STATIST, men det var rätt länge sedan jag köpte det så jag är osäker om de fortfarande finns. Försökte kolla på nätet men utan resultat.

På mitt smyckesträd hänger iallafall mina favoriter och de smycken jag använder mest just nu. Perfekt förvaring så man slipper tjorv, speciellt gällande de långa halsbanden.


I sommar hoppas jag få fylla på trädet med ett armband från Hermes. Jag vet att jag vill ha ett svart men har väldigt svårt att bestämma mig om jag ska välja silver eller guld. Just nu lutar det mest åt guld faktiskt eftersom jag använder det mest.

Bilder: Privat

Vinnaren - Presentkort på Twilfit


Amanda med den fina och generösa motiveringen:

"Min syster fyller år om några veckor. Jag känner panik över vad jag ska köpa och det är svårt när man själv är fattig student att har råd att ge någon extra lyxig present. Så om jag vann så skulle jag ge presentkortet till min älskade syster. Hon är även gravid i 7:e månaden. Då jag vet att twilfit har snygga amningsbehåar i bra kvalité så tänkte jag att för detta presentkort skulle hon kunna unna sig att köpa lite nya, praktiska och snygga underkläder lagom till födseln. Håller nu tummarna:) Kramar 2009-05-24 @ 00:15:40 "

Stort grattis och hoppas din syster blir glad för presentkortet! Jag har skickat ett mail till dig så skynda att svara med adressuppgifter så kommer vinsten med posten snart! Tack alla ni andra som varit med och tävlat, en ny trevlig tävling kommer upp redan nästa fredag!
Annonsera här »