Powered by Jasper Roberts - Blog

Wednesday - Family day

Idag har vi haft en mysig familjedag med en liten shoppingtur i stan och fika. Vi testade ett nytt ställe där man kunde välja bland många små olika godsaker istället för en stor. Favoriten var den där lilla ljusa som smakade citron. Yummy! Har även hämtat ut lite spännande paket så om jag hinner i morgon skall jag göra en/två hauls! Har blivit så pepp på YouTube nu, he he!
 
Ikväll testade jag att ta avtryck på Victors händer och fötter. Fötterna gick väl sådär men händerna var helt omöjligt! Fattar inte hur jag lyckades få till det när Juni var bebis! Kanske får testa en gång till en annan dag. Ha ha! Jämförde Juni och Victors fotavtryck och jisses vilken skillnad. Juni´s avtryck var så himla litet! Det skilde runt 2cm på deras fötter och då har jag tagit avtrycken när de var lika gamla. Efter avtrycken blev det såklart ett bad, den där färgen var verkligen överallt.
 

I like - halvpolo

Halvpolo | 149kr
 
Ett plagg som jag verkligen gillar är halvpolon! Sjukt snyggt och dessutom mer bekvämt än vanlig. Jag kan ibland känna mig så instängd när jag har en polotröja som går upp över halsen en bit men halvpolo är så mycket bättre. H&M har fått in denna lilla goding och förutom vit och grå så finns den även i rosa. I like!
 

DIY - Piffat leksakskök

Här är resultatet på mitt lilla DIY-projekt! Vi köpte leksaksköket DUKTIG från Ikea och jag målade om det samt klädde bänkskivan med marmordekorplast som vi köpt på Panduro. Hade tänkt byta handtagen också men de jag ville ha var slut så dessa får duga så länge. Lite färg och dekorplasten gjorde ju verkligen susen så handtagen kanske får vara som de är helt enkelt. Hon fick kastrullerna och köksredskapen av fina Anna i födelsedagspresent dessutom och de är ju så söta att man dör! Btw, detta var nog det bästa köpet vi gjort till Juni, hon leker HELA tiden med det! Så himla roligt! Kommer även att sätta en tunn skiva bakom köket också lite senare och sätta typ "kakel", men det får bli senare när vi flyttat in i vårt hus, yey!
 
Jag har även gjort en kort liten video när jag fixade köket om ni vill se. Hi hi. Planen är att lägga upp en video i veckan så kom gärna med förslag på vad ni skulle vilja se!
 
Annonsera här »