Powered by Jasper Roberts - Blog

PluggTherez


Nollningen flyttades till i morgon istället för ikväll på grund av regn så jag har varit och storhandlat och just nu håller jag på att plugga lite Parodontologi. Usch, jag måste verkligen bli bättre på att använda mina glasögon, om inte annat måste jag skaffa nya linser. Märkte speciellt idag på föreläsningen att jag knappt såg vad som stog på tavlan! Tusan också, jag är ju översynt och BORDE se bra på långt håll! Vad har hänt!? Måste nog boka en undersökning snarast!

Shoes shoes shoes

 

 


Tänkte att jag inte skulle bli långrandig så därför hamnar resten av alla skor som shoppades i New York i ett och samma inlägg! Jag gick verkligen bananas på skor där! Ha ha! Ett par Converse trodde jag aldrig att jag skulle äga men det blev ett par röda, som jag redan tycker riktigt mycket om!

Sedan lyckades jag, förutom plastheelsen från Aldo även komma hem med tre till heels! Ett par blå med nitar i lite mockastuk, ett par svarta med röda sulor a la Louboutin och sist men inte minst ett par nudefärgade! Tråkigt nog har jag köpt två par för stora då mina fötter troligen var svullna den dagen av värme och allt spring, men jag får köpa en extrasula och hoppas det funkar!

Tisdag 31 augustiTransparent skjorta / H&M

Shorts i skinnimitation / Forever21
Boots / Asos.com
Halsband / Forever21
Annonsera här »