Powered by Jasper Roberts - Blog

Ännu en härlig dag

Underbara väder! Det som skulle regna idag men istället har det bjudits på ännu en härlig sommardag! Jag och Victor har varit och hälsat på Anna och lilla Cornelia på förmiddagen efter ett BVC-besök och jisses vilken energitankning det blev. Så mysigt att få umgås och surra och ÄNTLIGEN få se hur de bor! Dessutom blev vi bjudna på mumsig sommarsallad till lunch. ♥ Längtar redan till nästa gång vi ses!
 
När vi sedan kom hem så har vi i stort sett bara varit ute. Hoppat på studsmattan, vattnat blommorna och donat på. Tror t.om jag fick lite solsting så jag och Victor gick och la oss en stund på eftermiddagen. Han var ju som jag nämnde på BVC i morse för mätning och vägning och dessutom tog han sina vaccinationssprutor och jag antar att de är dem som spökar då han varit lite gnällig och sovit väldigt mycket idag. Mitt lilla hjärta. Hoppas han är piggare i morgon. ♥ Ska nog försöka måla huset i morgon om det fortsätter att vara såhär fint, tänkte ju börja för någon dag sedan men då sov jag ju bort halva dagen så det blev inget av, ha ha! Jag älskar verkligen att måla och det skall bli så kul att se förvandlingen!
 

Underbart väder

* Inlägget innehåller annonslänkar
Men ÄNTLIGEN säger jag bara! Vilket underbart väder vi fått! Barnen vill vara ute hela tiden och jag skall börja måla huset tänkte jag om det fortsätter vara lika fint i morgon också. Beställde precis hem en gunga* och en bebisgunga* som vi kan byta ut så Victor också kan gunga. Hoppas på snabb leverans! Det är ju så himla roligt nu när man har eget hus och gård! Jag är typ helt lyrisk över att kunna köpa en gunga till mina barn, hi hi!
 
Btw, om ni undrar varför det är lite tyst här på bloggen, i alla fall lite mer tyst än vanligt så beror det helt enkelt på att vi inte har något internet. Jag surfar hela tiden slut på min surf på mobilen men idag har de äntligen varit och installerat fiber hit och nu håller jag tummarna att det inte dröjer allt för länge till det fungerar! Äntligen kan jag snart glo på Youtube igen, ha ha! Hoppas ni alla har en underbar dag! ♥
 

Coffee table book and FRIYAY!

Härligt med fredag! Idag har jag haft en sådan himla bra dag. Alltså en hel dag som inte varit någon ångest alls eller ledsna känslor. Det har varit så bra på alla vis även om jag varit trött och har PMS. ♥ Helt magiskt med andra ord efter alla dessa tunga månader. Känner mig liksom lite lättare. Jag förstår ju att det säkert kommer fler dippar men just nu tar jag bara in all den positiva energi det gett mig och boostat mig och så hoppas jag såklart på ännu fler sådana här underbara dagar rent måendemässigt.
 
Idag blev det i vanlig ordning en tidig morgon (läs 05.00) då Victor gärna ville kliva upp då och sedan byttes jag och mannen av. När han vaknade gick jag och la mig och vilade en stund och när jag sedan vaknade så åkte vi och shoppade lite. Det blev nya cykelhjälmar till hela familjen (vad glad jag blev att läsa att ni andra gör samma sak tillsammans med era barn) och några småsaker på IKEA, badbyxor till Victor och gottis till kvällen. Btw, ni vet ju att jag skrivit om coffee table books och att jag sååå länge velat beställa hem denna* bok med Kate Moss. Har aldrig vågat då man får slumpade framsidor men jag tog i alla fall mod till mig och klickade hem den. Det finns 8 olika framsidor och vet ni vad? Jag fick precis det omslag jag ville ha! Ha ha! Så jäkla snyggt! Nästa bok på listan är Tom Ford* och sedan Chanel*.
 
Sitter här med ett leende på läpparna när jag tänker på hur jag mått idag. Underbart! ♥ Önskar er alla en underbar kväll och trevlig helg!
Annonsera här »