Powered by Jasper Roberts - Blog

pure FEMALE

Två fina nyheter har flyttat in i garderoben! Båda kommer från märket pure FEMALE som finns på Provrummet.se och är i superfin omlottsmodell med den perfekta urringningen. Inte för djup och inte för hög. Underbara material som nästan känns som silke mot kroppen. Den rosa toppen inviger jag dagen till ära. I år julpyntar vi här hemma med silver, vitt och rosa. Har letat överallt efter rosa julgranskulor och blev överlycklig när jag fann dessa på bilden ovan! Ganska otippat, men vi hittade dem på Biltema. Ha ha! Köpte även stora till vår stora julgran! Idag har lilla familjen tagit en promenad och så köpt några julklappar. Känns så himla skönt för jag är nästan klar med alla! Yey!
Förresten. Måste ju tipsa om att ni kan fynda den fina tröjan ovan för lite och ingenting just nu! Den är nedsatt med 50% och dessutom ytterligare 20% rabatt i helgen (t.om 1/12-14) vilket gör att den endast kostar 120kr! Passa på!

Craving deluxe - Black lace

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6.
Svarta spetsbehåar är nog det finaste som finns och de får gärna vara utan bygel men dessvärre görs dem oftast bara för mindre bystar. Tänk om de kunde göra för lite större byst och smal runt ryggen. Här är ett gäng som jag mer än gärna skulle vilja ha i garderoben.
*Inlägget innehåller annonslänkar

White sequins from IVYREVEL

Här är en av de två urfina klänningarna från IVYREVEL som jag visade en lite sneak på tidigare i veckan. Den är så himla fin! Perfekt till alla festliga tillfällen som väntar nu i samband med jul och nyår och visst är det lite speciellt med just en vit klänning, blir lite som en isprinsessa. Jag funderar faktiskt på att ha den på Juni´s namngivningscermoni i början av nästa år där temat kommer vara mycket vitt och en smula svart och rosa. Det börjar vara dags att ta tag i planeringen snart!
Äntligen mår vår lilla skatt bättre efter vaccinationen i förrgår. Usch vad jobbigt det har varit att se henne så hängig, men nu verkar det vara över. Phew! I morgon ska vi städa här hemma och ta fram julen! I år känns det extra speciellt och fantastiskt! Nu ska vi börja sätta våra alldeles egna traditioner som en egen liten familj. Fantastiskt! ♥ Förutom julpiffning så ska vi såklart ut på skyltsöndag i stan och även hälsa på lite vänner. Alltså det här med mammaledighet - hur underbart!? Jag njuter av varje sekund!
Annonsera här »