Powered by Jasper Roberts - Blog

Lovely friday - TGIF

 
Bjussar på en bild från förra vintern i mina knallrosa byxor. Fick ett glädjeskutt av all mysig snö som föll som fästmannen lyckades fånga på bild. Ha ha! Många undrar vad som har hänt under tiden jag varit borta och jag kommer att dela med mig när jag är redo för det. Som någon skrev så har man fått följa mig i både med- och motgångar och det kommer jag inte sluta med. Livet går upp och ned, så är det bara. Just nu är jag faktiskt deltidssjukskriven så vi tar allt när jag mår bättre och är helt tillbaka. Som sagt, det kommer, jag lovar. (Uppskattar om ni kan hålla era spekulationer för er själv till dess).
Snart ska jag försöka fixa lite lunch, hjärtat ligger och sussar så sött efter att ha jobbat natt här i stan. Hade velat få med honom ut på en lunchdate men det kanske blir en mysig middag istället. Jisses, bara fem veckor kvar nu till jag får åka till solen! Behöver jag säga att jag längtar?!

Black and pink news

1. | 2. | 3.
H&M har fyllt upp webshopen med massor av härliga vårnyheter. Jag föll lite extra för dessa godingar ovan. Skinnjackan ser verkligen helt perfekt ut och är nog exakt samma modell som min underbaring från The new ICONS by H&M, så hann ni inte knipa en sådan så är denna ett grymt tillfälle nu då alla stl finns! De magkorta tröjorna är superfina och likaså scubakjolen! Nu fattas bara värmen och våren också! Längtar ni också?
//Today there is a lot of spring news at hm.se and here are some of my favorite items! The only thing that´s missing right now is spring!

Savon de Marseille refills

Sedan flera år tillbaka har vi haft Savon de Marseilles underbara flytande tvålar i badrummet. Anledningen är att de doftar ljuvligt gott och dessutom känns de inte alls lika uttorkande som många andra tvålar. Slog till på en refill och en till pump när jag såg att de reades ut på jobbet för halva priset! Favoritdoften är Olive and black jasmine som ni ser här ovan men Rose doftar också otroligt gott. Så detta får bli dagens lilla tips om ni letar efter underbara tvålar.
För övrigt tar jag mina dagar lite som de kommer och jag orkar. Jag har varit så himla himla dålig den senaste tiden som ni nog förstått och jag försöker göra allt för att komma igen på bästa sätt. Skyndar långsamt.
Annonsera här »