Powered by Jasper Roberts - Blog

Pyssligheter

Förra helgen pysslade vi lite halloweenpyssel. Köpte ett roligt pysselkit på Flying Tiger och barnen verkligen älskade det! Enkelt men roligt och vi fick till en hel del roliga figurer. På fredag skall vi ha vårt halloweenfirande här hemma då barnen får klä ut sig och vi bjuder in några grannar på kusligt fika. Ska bli trevligt! Barnen har skelettdräkter som de ser fram emot att få använda och jag har en skelettklänning sedan förra året så vi satsar på att vara skelettfamilj, hi hi. Tänkte göra lite cakepops och en härlig fruktsallad i lite roligare och "halloweenigt" utförande och sist men int eminst så måste det ju finnas popcorn också!
 
Ny vecka och nya tag. Jag jobbar ikväll och det ska bli så spännande att göra en uppsättning fransar med nya tekniken jag lärt mig. Denna veckan har jag fullt upp och det är så himla roligt! Ser verkligen fram emot precis hela veckan från början till slut. Massa jobb och sedan avslutas den tillsammans med familjen och en helg där både jag och älsklingen är ledig tillsammans.
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓

Vecka 43 | plus & minus

 
Veckans största plus har utan tvekan varit min Stockholmsresa där jag vidareutbildade mig för mitt företag. Jag lärde mig Russian volym och Lashlift och längtar till att få hugga in med mina nya kunskaper. Det är verkligen så roligt att själv bestämma vad man vill göra! Nu är det bara en till utbildning som jag gärna vill göra men den får vänta lite då det är ganska mycket som måste förberedas innan dess.
 
Att komma hem efter en resa. Åh vad man uppskattar allt här hemma lite extra mycket när man varit borta. Att mötas av sin fina lilla familj, närheten till naturen, sin egen säng och ja allt helt enkelt! Det är så underbart! Uppskattar verkligen Umeå på alla sätt! En lagom stor stad helt enkelt.
 
Första snön kom i helgen och även om jag inte är det största fan av vinter så gör lite vitt på marken så mycket i vintermörkret. Barnen är verkligen överlyckliga och det gör även mig glad!
 
 
Lyckades dra på mig världens förkylning när jag var i Stockholm och har inte mått bäst i helgen. Somnade innan barnen la sig igårkväll och vaknade för en stund sedan så jag lyckades skramla ihop hela 13 timmars sömn! OMG! Det sägs ju att sömn är den bästa medicinen så jag hoppas det gjort susen.
 
Tvätt.... Alltså det känns som det är ett heltidsjobb, eller skulle kräva någon på heltid i alla fall. Ha ha! Med två små barn är det ständigt stora tvättberg i tvättstugan och så fort man lyckats få bort allt så fylls det på snabbt då allt på förskolan måste tvättas, suck. Någon som känner igen sig? Ska försöka göra en insats där idag.
 
Bloggen har blivit drabbad igen. Tiden räcker liksom inte till och det är lite frustrerande. Jag hoppas dock jag snart hittar en bra balans mellan allt så varje del får sin tid.

Stockholm | Vidareutbildning

Hej fina ni! Några dagars tystnad här på bloggen beror på att jag jobbat galet mycket samt haft en hel del att göra inför denna vecka. Jag befinner mig nämligen i Stockholm i detta nu på vidareutbildning i fransförlängning med Russian volym. När den kursen är slut så skall jag göra en till i Lash lift innan jag åker hem till Umeå igen.
 
Det har varit en lång dag för mig och efter dagens kurs var jag så galet trött att jag åkte raka vägen och checkade in på rummet och beställde sushi som levererades direkt till dörren. Lyx! Jag försöker att njuta av mina dagar här men jag måste erkänna att jag saknar min älskade familj redan. Det blir mest påtaligt nu på kvällen när man inte får krama och pussa dem godnatt. ♥ Tur att det bara gäller några dagar. Snart är jag hemma igen med dem och med massor av nya kunskaper som jag knappt kan bärga mig för att få nyttja! Yey!
 
I morgon är det kurs igen och är jag inte stenad efter den så funderar jag på att åka ut en sväng på Mall of Scandinavia och spana lite. Kanske äta en mumsig efterrätt på Chocomania, hi hi. Well well det återstår att se eftersom det är riktigt intensiva kurser. Ha en underbar kväll allesammans! Försöker uppdatera lite på instastories om ni vill hänga med lite mer under dessa dagar - @therez.se
Annonsera här »