Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day | GAP

* Inlägget innehåller annonslänkar
Dagens eller helgens tips är att Babyshop.se* just nu erbjuder mellan 20-50% på GAP*! Erbjudandet är giltigt denna veckan ut! Jag älskar verkligen kläderna från GAP då de både är fina och toppenkvalité. De håller sig verkligen fina tvätt efter tvätt. Juni och Victor har haft jättemycket kläder därifrån och jag passade på att beställa lite mer nu när de båda gått upp en storlek. Hur cool är inte Batmanpyjamasen*?! Och Juni fick ett nytt mysset i cerise. Tror hon kommer bli överlycklig, ha ha!
 

Equa water bottle

Jag MÅSTE börja dricka mer vatten. Jag skäms nästan att säga att jag i stort sett bara dricker Pepsimax Lime (beroende eller vad?!) Ha ha! Nu blir det ändring på det och vi startar genom att köpa snyggaste flaskan ever! En snygg glasflaska som funkar både till varma och kalla drycker! Jag hittade denna hos Swedish Beauty Factory och klickade hem den för någon vecka sedan. Eller jag förhandsbokade den då och hoppas den snart trillar ner i brevlådan. Vilken av dessa två tror ni jag klickade hem? Skinn eller filt?
 
 

Feberkille | håraccessoarer

* Inlägget innehåller annonslänkar
Igår var det tyst här i bloggen och det beror på att jag har en feberkille här hemma. Hämtade honom på förskolan efter halva måndagen då han var ovanligt trött och inte ville äta. Igår kom kulmen då han hade 40 garders feber. Stackarns liten. ♥ Det är så jobbigt när ens små hjärtan inte mår bra och man önskar att man kunde trolla bort det. Idag jobbar jag medan morfar tar hand om Victor. Så skönt att kunna få hjälp av familjen.
 
Förra veckan fick jag och Juni hem ett paket vi beställt med lite nya håraccessoarer. Så mycket fint och riktigt bra priser. När jag gick mellanstadiet så var scrunshies så poppis! Minns att vi sydde egna på syslöjden, hi hi. Kul när saker kommer tillbaka. På något vis känns de så mycket mer skonsamma för håret. Nej, nu skall jag återgå till jobbet! Hoppas ni alla har en fin dag!
 
Annonsera här »