Powered by Jasper Roberts - Blog

WERA and Å

Just nu befinner vi oss hemma i stan igen och jag måste dessvärre säga att jag inte är helt återställd ännu. Men men! Idag var jag i allafall och mellandagsreashoppade lite. Det gick ganska snabbt för det var så sjukt mycket folk och jag blev så slut på en gång men jag fick faktiskt med mig en hel del hem. Dessa två ovan t.ex, dock ej på rea men så fina! Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att vakna upp ännu piggare i morgon så jag kan vara tillbaka på bloggen som vanligt igen! Ska visa mina fina fynd och kanske några julklappar då!

Best buy 2013

RAY BAN WAYFARER - Klassikerna som suttit på min näsa nästan varje dag denna sommaren och som troligen kommer finnas kvar många år därtill. Trivs otroligt bra i dem och kvalitén är oslagbar!
TIGER OF SWEDEN - Underbarare fuskpäls får man leta efter. Den är både snygg och otroligt varm! Jag varvar den med mina andra klassiker (Peak Performance duffeln som jag köpte för 4år sedan!)
THE NEW ICONS BY H&M - Den perfekta skinnjackan helt enkelt. Vi kommer triva bra ihop i många år framöver! Är så glad att jag fick tag på den!
MICHAEL KORS - Ännu en trogen trotjänare som kommit att bli en av mina absoluta favoriter. Den rymmer allt och är så snygg!
ALEXANDER WANG - Även denna väska har hängt mycket på min axel. Både Michael Kors och denna har kommit att vara mina favoriter detta året.
FILIPPA K - En randig tröja fungerar alltid och denna älskar jag! Tunt och fint material.
SANDQVIST - Hittade den perfekta weekendväskan som redan hunnit vara i både London och div ställen i Sverige. Kommer även få hänga med till Gran Canaria i mars!
/Tidigare best buy hittar ni här i fallande ordning - 2012 | 2011 | 2010 | 2009

Chanel and Victoria´s secret

Det har rådit en ofrivillig bloggpaus här i bloggen pga sjukdom. Jag har varit så himla dålig i feber att jag legat och sovit precis hela dagen igår och bara klivit upp när jag verkligen behövt det. Känner mig feberfri och piggare idag så nu måtte väl ändå det värsta vara över. Tänk att det gått två veckor nu som jag varit sjuk, helt galet!
Fick bästa ögonskuggorna av älsklingen i julklapp från Chanel. Blev så himla glad eftersom dessa två färger är de jag använder varje dag. Sminkväskan är också ny och så himla perfekt storlek. Jag får plats med allt jag behöver!
Annonsera här »