Powered by Jasper Roberts - Blog

Onsdag 31 december - Nyårsafton 2008


- Långklänning, Lindex
- Pärlarmband, Marmalaid.se
- Fuskpäls, H&M Trend
- Långa skinnhandskar, Accent
- Lackpumps, Unité
- Halsband med rosett, Ebay.com
- Pärlörhängen, ?
- Väska, Dior vintage

Nyårsafton 2008

Äntligen är jag hemma! Det gick riktigt bra på jobbet idag och direkt efteråt sprang jag en liten sväng på glasboden/systembolaget och handlade lite skumpa och annat mumsigt till kvällen. Det blev som vanligt Asti Cinzano eftersom jag inte är så jätteförtjust i just champanj. Hi hi, huvudsaken det är bubbel och gott tycker jag!

Nu ska jag snart klippa älsklingen och sedan är det tillpiffning som gäller! Jag ska ha min snygga svarta långklänning ikväll! Det kommer kännas riktigt festligt!

Hollywood fashion tape


Det är nog fler än mig som ska ha klänning ikväll, och till alla er som har klänningar eller linnen som självmant inte riktigt håller sig på plats så rekomenderar jag verkligen Hollywood fashion tape!

Det är en dubbelhäftande tejp i små färdigklippta remsor man tejpar fast plagger på huden med. Då behöver man aldrig vara orolig att visa för mycket av det goda. Hi hi. Fungerar även att använda om du vill få tvättrådet eller storlekslappen på plats. Finns hos Twilfit i två olika förpackningar. 36st/99kr eller 12st/49kr.
Annonsera här »