Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - L´ORÉAL Kérastase

I samarbete med L´ORÉAL har jag fått möjligheten att tävla ut deras senaste hårvårdskit Kérastade Cristalliste (värde ca 800kr) till en av er läsare. Ett kit som verkar fantastiskt bra för oss med långt hår som har en tendens för fet hårbotten och torra toppar. Hur bra låter inte det? Nästan för bra för att vara sant om ni frågar mig!

För att delta i tävlingen ska du:
1. Lämna en kommentar i detta inlägg där du svarar på frågan:
Vad kallas teknologin som är hemligheten med Kerastase Cristalliste? [ledtråd]
2. Lämna gärna ditt bästa tips för att fixa en "bad hairday"

Tävlingen avslutas söndag den 6 maj och vinnaren publiceras dagen efter i ett eget inlägg och kontaktas via mail, så jag skulle vara oerhört tacksam om ni lämnade er mailadress i själva kommentarsfältet för att det ska gå lätt och snabbt att kontakta vinnaren. Lycka till!Follow therez.se on:
Facebook | Bloglovin' | Twitter | Lookbook

Perfect chiffon blouse


På ebay hittar man allt man söker. Har varit på jakt efter in superlång chiffong blus som man kan ha i sommar. Snyggt till både jeansshorts & linne så som till vanliga byxor eller klänning. Den kommer ge det där lilla extra och då självklart uppknäppt. Kostar typ 180kr med frakt och allt! [länk]

//Love this long chiffon blouse! It was just what I was looking for! You´ll find it at ebay!

USA planning

Som jag tidigare berättat har jag och hjärtat bokat både flygbiljetter samt hyrbil inför vår resa till USA. Vi planerar att bila runt i Kalifornien och Nevada med givna stopp såsom Los Angeles och Las Vegas. Just nu sitter jag och skriver upp några måsten när det gäller - shopping, sevärdheter, mat och annat smått och gott inför resan och undrar därför om ni har några bra tips? Vad rekomenderar ni som varit i krokarna?

//Flight tickets and rental car are booked for our USA trip this summer. Los Angeles and Las Vegas are some of the places we are going to visit and right now I´m planning som things we must do, see and shop. Do you have any tip about what to do or see when we are going, please leave a comment!
Annonsera här »