Powered by Jasper Roberts - Blog

Craving | Bookstand

* Inlägget innehåller annonslänkar
Godmorgon onsdag! Det håller i sig med sovande barn och jag kan knappt fatta det! Jag MÅSTE väcka dem för att vi skall hinna till förskolan, ha ha! Underbart! Snart är det dags för en fullspäckad arbetsdag med både naglar och fransar och det skall bli så roligt! Senare ikväll skall jag boka min nästa utbildning och jag är både nervös och galet förväntansfull! Tror detta kommer bli så himla bra!
 
TIPS - Jag har länge suktat efter det här bokstället* i plexiglas men det har dessvärre inte blivit så jag beställt det, förrän NU! Måste såklart tipsa er också om det då det är på halva priset och perfekt att klicka hem om du som jag suktat efter det länge men känt att det inte varit på priolistan! Längtar så mycket till det kommer hem så jag kan varva mina fina coffeetable books i det! Priset just nu är 300kr så skynda fynda vet jag!
 
Bookstand* | 300kr

Fina skal från iDEAL of sweden

* Inlägget innehåller annonslänkar
Jag köpte ju äntligen en ny mobil innan jul och samtidigt passade jag också på att beställa lite nya skal till den. Jag har alltid gillat iDEAL of Sweden* då de är robusta och känns väldigt säkra. Snygga är de dessutom så därför tvekade jag inte att beställa även denna gången! Förutom dessa skal så klickade jag även hem den här magnetiska ringen* som funkar ihop med skalen! Funkar riktigt bra och den går även att använda som stöd att ställa mobilen på bordet med!
 
Just nu kan jag dela med mig av en rabattkod om ni också är sugen på ett nytt skal eller accessoar till din mobil! Ange therez20 i kassan och få 20% rabatt på din beställning t.om 17/1-19! Det får helt enkelt bli dagens lilla tips!

Vecka 2 | Plus & minus

Sjusovarungar - Vet inte vad som hände förra veckan men barnen har sovit som aldrig förr. Vissa dagar när vi skall till förskolan har jag t.om fått väcka dem! Mellan 07.00-08.00 känns som galet lyxigt! Man kan ju alltid hoppas på att det får hålla i sig lite! ;)
 
Fick hem långklänningen som jag beställde från Nelly och den var verkligen helt perfekt! Yey! Nu har jag outfit klar för bröllop nummer 1 i sommar! Tror aldrig att jag varit ute såhär i god tid tidigare. Hi hi!
 
 
Förkylning dök ner från ingenstans. Snuva, lite ont i halsen och lite hostig. Hoppas dock det går över snabbt för i vanlig ordning har jag verkligen inte tid att vara sjuk, ha ha! Annars så var det inte så mycke mer minus förra veckan utan den flöt på bra och var helt ok! :D
 
 
Tryck gärna på ♥ här nedan så blir jag glad ↓
Annonsera här »