Powered by Jasper Roberts - Blog

White tulips

Långhelg väntar och vi firar med ett knippe otroligt coola tulpaner! Sprang på dem på torget idag när jag och lillan var på stan och shoppade och jag kunde bara inte låta bli! Förutom tulpaner hittade jag en randig klänning som jag ska visa sedan och därefter tog vi hem sushi som vi åt till middag! Vi brukar ju äta sushi på fredagar men vet inte riktigt hur öppettiderna är i morgon så vi tog det idag i stället! Så gott! Ikväll vankas det soffmys när älsklingen slutat jobba och sedan väntar en helg med massor av tid tillsammans! Lovely! Det blir alltså ingen majbrasa för oss eftersom älsklingen jobbar och lillan sover vid den tiden men det gör inte så mycket.
 
Nu håller jag tummarna för att helgen bjussar på härligt väder så vi kan vara ute mycket! Det liksom spritter i min kropp nu! Jag vill vara ute hela tiden och det verkar även lillan uppskatta!
 
Ha en underbar Valborg allesammans!
 

Casual dress

1. | 2. | 3.
 
Det är snart bara en månad kvar till vi åker utomlands och jag har det mesta klart för min och lillans del i klädväg. Dock skulle jag så gärna skulle vilja ha med mig är en enkel randig klänning. Den ska liksom inte vara tajt som ett korvskinn och inte heller för stor/boxig i modellen. Svårt att beställa när man har så mycket krav, ha ha! Måste ta mig en tur på stan och testa lite. Klänningarna från Only och Vero moda här ovan ser ut att kunna hålla måtten. Har ni några fler tips var jag kan hitta?
 
* Inlägget innehåller en affiliatelänk

Sunny tuesday

Men alltså vädret! Hur underbart på en skala!? Jag och lillan har tagit en härlig pw, planterat lite mer blommor, fixat på balkongen och nu på eftermiddagen gjorde pappan i huset en vaniljlatte på havremjölk åt mig och en espresso till sig själv och så satt vi ute på balkongen och njöt. ♥ Älskar verkligen vår stora balkong och nu saknas egentligen bara ett vind- och insynsskydd! Har hittat ett vitt och fint på Ikea och till min stora lycka ska vi ju snart dit så då skall det inskaffas! Känner på mig att vi kommer spendera mycket tid på balkongen i sommar och då vill man ju att den skall vara tipp topp!
 
Planer för dagen var att passa på att fota lite men tyvärr har inte tiden räckt till och dessutom när jag väl hade lite tid över så var batteriet i kameran helt tomt. Även om det är riktigt ljust ute nu när lillan lagt sig så blir ändå inte bilderna bra så jag ska göra ett nytt försök i morgon.
 
Annonsera här »