Powered by Jasper Roberts - Blog

The Bedroom

Lite saker på väggarna är min filosofi. Jag tycker inte om att ha en massa tavlor och krims-krams överallt så därför är mina väggar rätt kala, men däremot har jag satsat på lite mer mönstrade gardiner och sängkläder. Personliga saker tycker jag är viktiga och den handgjorde kamelen är från en utlandsresa jag gjorde med min kära syster för några år sedan. Varje morgon när jag vaknar blir jag så lycklig när jag ser på den och tänker tillbaka till vår fantastiska resa till Egypten. Fotografier gillar jag också, och såklart ska de vara svart/vita.

60137-306

60137-305

Jag har som ni kanske redan märkt en viss förkärlek till Zamiocculcas. (även kallad garderobsblomma). Jag har dem i alla rum och tycker de är snygga och dessutom är de tåliga och behöver lite vatten.

Lampan som ni kan skymta av här brevid sitter i fönstret men skall senare monteras i hallen. Den är underbart fin! Så Therez! Sådär ja, det var mitt sovrum. Inte speciellt alls, men jag trivs hur bra som helst tills vidare. Hi hi.

Veckans blommor

60137-330

Det är så mysigt att ha färska blommor hemma och idag blev det en lite brud-inspirerad bukett med vendela rosor och green rosor. Och till det lite salall och pärltråd. Dessa buketter som är tätt bunden och med korta stjälkar står jättebra. Jag gjorde en liknande för ett tag sedan och den stog och var jättefin i över 1 vecka. Och då var det helt utblommade rosor jag använde mig av. Jag älskar blommor!
Annonsera här »