Powered by Jasper Roberts - Blog

Mina fina blommor

60137-865

I dag har jag piffat till balkongen lite som jag tidigare skrev. Det blev en stor vit fyrkantig kruka och en vit konformad ampel. Och i dem har jag planterat vit, storblommig bacopa. Den blir jättefin under sommaren. Breder ut sig bra och får fina och mycket blommor. Och så är det VITA! Min favoritfärg på blommor. Funderar faktikst på att köpa en mindre storlek på den fyrkantiga krukan också och ha den brevid den större. Tror det kan bli fint.

Sedan måste jag lura någon att åka på Ikea också. Vill så gärna ha detta bordet och dessa storlarna därifrån. Skulle passa perfekt på min balkong.

The Livingroom

60137-864

Det tog ett tag, men nu har jag tagit lite bilder från mitt vardagsrum. Temat här är vitt, brunt och svart. Jag gillar den färgkombinationen och tycker det blir ljust och fräscht. Som ni ser äger jag ingen tv, men jag är heller ingen tv-tittare utan de få gånger jag vill se något så är det oftast film, och då fungerar min laptop finaste fint. Dock funderar jag ändå på att skaffa mig en fin plattskärms-tv. Men vi får se när det blir.

60137-863

Det är egentligen meningen att det skall sitta två LACK-hyllor från Ikea ovanför sidoboardet med svarta lådor fyllda med CD-skivor och DVD-skivor. Men eftersom jag bor just på Handelsbanken får man inte borra i betongväggarna efter klockan 16.00. Det blir lite problem för mig eftersom jag slutar jobba 17.30. Dessutom behöver jag nog hjälp av någon duktig. Hi hi. Men i sommar hoppas jag att jag skall få upp dem iallafall.

Och eftersom jag gillar blommor har jag nästan alltid nya snittblommor hemma. Denna veckan har jag två rododendro-blad i en hög glasvas. Enkel och stilfullt, precis som jag gillar det.

En helt fantastisk helg

Min helg i Ronneby har varit helt fantastiskt med massor av god mat, långa promenader i parken, film och en massa mys. Precis som man vill att en riktigt bra helg skall vara. Hi hi. Flög hem igår men hann sitta och njuta av solen några timmar. Det var helt fantastiskt, det var grönt och allt har slagt ut och många sprang omkring i shorts och linne. Här hemma är det än bara knoppigt och gräsmattorna har bara börjat bli gröna, men jag skall inte klaga. Det är varmt och skönt och solen lyser idag. Dessutom var det tre paketavier som låg och väntade på mig när jag kom hem och jag VET att i ett av dem ligger min kamera, så nu kommer bloggen att uppdateras mycket oftare. Ha en underbar dag allihopa, så ses vi sedan ikväll! Kram/Therez

Annonsera här »