Powered by Jasper Roberts - Blog

En härlig måndag och vår Twistshakesamling

Vår fina samling Twistshake! Gråter nästan inombords när jag tänker att det snart kommer en tid när nappflaskorna inte behövs längre. Då kommer det verkligen kännas som man har stora barn. Btw så måste jag tipsa om pipmuggarna, de är lovely! Victor har en tendens att vilja hälla ut ALLT men dessa har spill-fri stopp som man kan ta bort om man vill ha fritt flöde. I samarbete med Twistshake har jag en rabattkod till er om ni vill beställa något. Ange bara therezse30 så får ni 30% rabatt på hela ordervärdet (gäller även de redan nedsatta paketen).
 
Idag har vi haft en sådan mysig dag tillsammans! Direkt när vi klivit upp på morgonen så fikade vi och packade sedan väskan och åkte och badade på Navet här i stan. Barnen älskade verkligen Plupplandet och efteråt fikade vi där innan vi begav oss till IKEA för att titta efter lamellgardiner. Dock hittade vi inga sådana så vi handlade allt till helgens kransbindningskurs som jag ska hålla istället innan vi åkte hem. Ikväll har vi bara myst och busat här hemma och nu försöker jag planera lite för de kommande veckorna. Alltså tiden går ju så snabbt att det är skrämmande! Vill bara att det skall bli advent nu så vi får pynta, hi hi!

En mysig jul

* Inlägget innehåller annonslänkar
I år ser jag verkligen fram emot julen på alla vis och det är så himla underbart. Lediga dagar tillsammans med familjen, massor av levande ljus, sällskapsspel, pussel och äta gott. Jag ser även framför mig att varva finkläder med myskläder och jag kunde verkligen inte låta bli att beställa hem en onsie nu när jag såg att Boohoo.com* hade rabatt. Med koden 20EXTRA får man dessutom ytterligare 20% extra rabatt så jag tänkte jag skulle tipsa er om det också! Alltså jag döör vad härliga plagg det ser ut att vara, hi hi! Självklart kan man matcha med sin partner* också då de finns i de flesta storlekar! Ha ha. Nu skulle bara småkottarna också haft varsin! Några tips på liknande till dem kanske?
 
Svart onsie* | Stjärnor* | Renar & snöstjärnor*

Häggströms modehus

* Inlägget i samarbete med Häggströms
I fredags körde jag  till Lödgeå som ligger några mil söder om Umeå och gjorde ett besök hos Häggströms. Blev mottagen av min fina vän Anna (hon jobbar där) och hennes lilla solstråle Cornelia. Jag spenderade förmiddagen där och de bjöd på fika, jag fick en rundtur av deras VD och sedan fick jag shoppa loss. Alla var så otroligt trevliga och hjälpsamma och jag förstår varför butiken snart funnits i 100år och att folk åker långväga för att besöka dem! Jag vloggade under dagen och håller på att redigera den så inom kort kommer jag även att lägga ut den. Bor ni i Umeå eller har vägarna förbi så måste ni göra ett besök där! Det är galet stort och det finns något för alla! På bilden här ovan ser ni några av alla märken de har i butiken! De har även en webshop ifall ni inte har möjlighet att ta er dit och vet ni vad? Jag har en rabattkod att dela med mig av!
 
Med koden THEREZ20 får ni hela 20% rabatt i deras webshop vilket är helt galet bra med tanke på att många av deras priser faktiskt ligger lite under alla andras! Här nedan har jag plockat ihop några favvisar från shoppen jag tycker ni skall spana in! Senare till veckan skall ni även få se vad jag fick med mig hem. ♥
 
Annonsera här »