Powered by Jasper Roberts - Blog

Missat flyg och nattåg

Men alltså... Finner inga ord just nu för min klantighet. Jag skulle i detta nu suttit på planet ner till Stockholm men istället så sitter jag här hemma och bokar nattåget ner istället. Jag var alldeles för sen till flygplatsen och så fick jag inte till incheckningen och jadajada. Så jäkla klantigt. Självklart prickar jag in att missa flyget på en dag när det knappt går några på kvällen eftersom det är valborg så jag kunde inte boka om till ett senare! Men som tur är så fanns det plats på nattåget så snart är det dags att bege sig dit istället. I morgon har jag volymutbildning på fransar och det vill jag ju bara inte missa som ni kan förstå. Känner mig så jäkla sur på mig själv nu, så himla onödigt.
 
Hoppas att ni har en fin valborg och håll en tumme för mig att resan ner går bra nu.

Tip of the day - Doftpinnar

Dagens lilla tips till er som söker doftpinnar är att spana in Mio´s sortiment! Min personliga favorit är utan tvekan Jade som doftar fräscht och dessutom är flaskan i vitt och silver vilket passar ypperligt hemma hos oss. Stort plus också för de fina och rejäla förpackningarna. Priset är 199kr och här kan ni läsa lite mer om dem om ni är intresserade. Jag måste in på Mio någon dag och köpa en till så vi kan ha en i badrummet också.

Sovrummet | Vårfint

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
I helgen vårpiffade jag lite i sovrummet. Jag har satt in de nya lamporna som jag beställde för någon månad sedan och det blev så himla fint! De gav liksom en lite lyxigare känsla med den där silverfoten! Sedan har jag även renbäddat med det nya påslakansetet och jag är kär! Helt perfekt gråton och det är så himla mjukt och skönt. På Cellbes sida står det sähär - "Mjuk och skön stentvättat bomull med en struktur som påminner om linne" och jag kan inget annat än hålla med! Lovely! Hade inte det ljusrosa varit slutsålt så hade jag nog klickat hem det med. Gillar också att dem stängs med knappar, både fint och praktiskt. Blev dessutom lite extra glad att man kunde köpa extra örngott vilket jag gjorde. Vi har nämligen 5 kuddar i sängen och kan ni gissa hur många som är mina? 4!!! HA HA! Köpte även några vita så man kunde bryta av lite. Är det fler än mig som vill bädda in sig bland massor av kuddar?
 
Denna veckan lider mot sitt slut och jag ser verkligen fram emot helgen tillsammans med min familj! Älsklingen har jobbat borta en hel vecka så det skall bli så skönt att bara få vara tillsammans. Idag har det btw varit löjligt varmt och nu är det inte många snöfläckar kvar på vår gård! YEY! Jag älskar våren!
 
Annonsera här »