Powered by Jasper Roberts - Blog

Rut & Circle Utopia event

I morgon (1/10-15) är ni alla välkomna på ett kvällsevent (18.00-21.00) hos Rut & Circle på Utopia här i Umeå! Jag kommer att vara på plats och har valt ut mina favoriter ur deras sortiment så kom förbi och säg hej vet jag. Inte nog med en trevlig kväll så får de första 30 personerna en goodiebag när man handlar för 500kr! Hoppas vi ses!
 

Walk in closet snap shots

Ännu ett önskeinlägg var att få se lite från min walk in closet och här kommer några snap shots. Eftersom det inte finns något fönster i den så blir ljuset så konstigt och det här var det bästa jag lyckades få till. Längst i i garderoben ser ni ett vitt draperi och garderoben fortsätter faktiskt innanför det med. Där har jag dock garderober med tjocktröjor, kjolar osv som är vikta. Fotade bara en sida av den då den andra inte är lika rolig. Där har jag en stor vit byrå med underkläder i och resten av väggen är en kontorsdel där min dator står i dagsläget och det hänger ett stort armeringsnät som jag har hängt solglasögon och lite inspirerande saker på. Min tidigare datahörna i vårt stora kök är nu väck eftersom Juni kommer åt den nu. Vill inte riskera att hon lyckas få den tunga skärmen på sig.
 
I framtiden hoppas jag på en lite större walk in closet med minst ett fönster i. Den här bilden från Pinterest är en av mina favoriter. Att ha en stor byrå i mitten med underkläder och accessoarer i och sedan kläder och skor på varje sida om den. Och så härligt ljusinsläpp på ena väggen, en dag kanske!
 

Mini me autumn shoes

Lillans höstskor ser ni här ovan! Båda gjorda i skinn och det ena paret är fodrat med mjukt och gosigt fluff. Det översta paret kommer från Din Sko och det nedersta från Kavat. Hade köpt ännu ett par från Kavat med zebraprint innan sommaren men dessvärre verkar det som att Juni har världens minifötter så de får snällt stå kvar i garderoben. Men dessa två par fungerar i allafall med tjockare sockar i. De är ju så söta att man nästan smäller av - miniformat. ♥
 
Annonsera här »