Powered by Jasper Roberts - Blog

Midsommarafton & RAW-bollar

Glad midsommar till er alla! Här i Umeå är det grått och regnigt av och till idag och vi har varit och ätit lunch ute, handlat lite och rastat barnen en sväng på Leo´s Lekland. Nu har vi dessutom hunnit göra RAW-bollar här hemma och jag lovar att det var kokos precis överallt, ha ha. Blev så inspirerad efter jag läst detta inlägg och var såklart tvungen att testa då vi hade de flesta ingredienserna hemma. Roligt med något lite mer naturligt och utan vitt socker. Victor gav dem verkligen tummen upp och ville gärna ha flera. Själv skall jag ta och mumsa på en efter middagen tänkte jag.
 
Våra planer för kvällen är inte så många utan vi kommer nog bara vara hemma och mysa i soffan hela familjen. Hade verkligen hoppats på lite bättre väder så vi kunnat vara ute och inviga vår nya altan och vår loungegrupp som kom igår men tur att sommaren bara börjat så vi kommer nog hinna vara där ute i massor sedan. Hoppas ni alla får en underbar kväll och ta hand om er! ♥

Loungemöbler till altanen

* Inlägget innehåller annonslänkar
Det här med utemöbler till altanen är verkligen inte lätt. Det finns så mycket fint (om man har möjlighet att lägga en hel förmögenhet, utemöbler är allt annat än billigt har jag märkt). Jag har hela tiden känt att jag inte är speciellt intresserad av konstrotting som det finns en uppsjö av och dessutom finns i alla prisklasser så jag har sökt och sökt och sökt igenom nätet och kollat i butiker och äntligen hittade jag i alla fall en fina loungegrupp som vi klickat hem. Denna hittade jag här* och känns både fin och tidslös. Gillar verkligen att det är vit aluminiumram! Vi beställde den precis som bilden och märker vi att den blir liten på vår stora altan så kan man enkelt bara köpa till en till mittdel! Så smidigt! Vad har ni för utemöbler? Är ni nöjd? Nu är det bara jakten på stolar till matbordet också, suck!
 

2018 | 06 | 16

* Inlägget är en annons/reklam för  Bubbleroom.com* Innehåller annonslänkar
Kappa* Chiara Forthi | Knyttopp* 77thFLEAH | Väska Alexander Wang | Solglasögon Gucci
 Photo ↑ : Annawii
Annonsera här »