Powered by Jasper Roberts - Blog

Hela apoteket hemma hos Therez

Nu har jag och älsklingen äntligen kommit hem. Åkte på jour-mottagningen efter jobbet och fick vara där en timma och ta prover och sådant för både hals och axel. Nu är jag som sagt hemma och jag kan lova att jag har med mig hela apoteket! Jag hade tydligen äcklig halsböld och axeln fick jag smärtstillande för. Herregud! Blir det inte bättre på någon dag i halsen måste jag operera! Fy tusan! Snälla säg att det blir bättre! Hoppas er kväll hittills varit bättre än min.

Valborgsmässoafton

Godmorgon allesammans! Solen skiner och det är en ny dag. Känner mig inte sådär jättepigg men jobbar bara 10-16 så det ska nog gå bra. Äter just nu min gröt och det värmer gott i halsen.

Idag är det valborgsmässoafton. Jag och söt har absolut inga planer för kvällen och det känns ganska bra. Dels känner vi oss inte alltför pigga och dessutom åker vi båda till Umeå på lördag. Så det blir nog bara film och mys! Jobbar dessutom i morgon, men efter det är jag ledig hela långa helgen. Har ni några trevliga planer inför kvällen? Kram hela dan!

Tipsigt - 100% silke


H&M.se kan man ibland hitta riktigt guldkorn bara man letar. Vad sägs om den här långkoftan med trekvartsärm? Perfekt till sommaren att använda som klänning, den är dessutom gjort i 100% silke vilket är ett underbart material mot kroppen sommar som vinter.

Bilder: H&M.se
Annonsera här »