Powered by Jasper Roberts - Blog

Pumpa-pyssel

60137-531
Nu har jag varit i farten med pysslandet igen. Köpte nämligen en pumpalykta igår i keramik. Gillade inte färgen på den så därför har jag nu målat om den. Jag använde mig av vanlig hobbyfärg från Panduro i svart sidenmatt. Behöll den ursprungliga färgen på insidan vilket gjorde att det blev en häftig orange effekt när man har den tänd. Blev riktigt nöjd faktiskt. Perfekt inför kommande helg! :)

Solen på min himmel

Dagen har inte börjat allt för bra idag, men man kan ju inte vara på topp alla dagar. Men sådär lagomt innan jag skulle på lunch kom ett litet bud till mig på jobbet. Det var älsklingen som skickat en jättesöt gåva. Han är bara för underbar! Nu känns dagen såå mycket lättare och jag kommer att gå tillbaka på jobbet nu efter lunchen med ett stort leende på läpparna och ett varmt hjärta. Det är fantastiskt att veta att det finns en underbar människa som tänker på mig och älskar mig.

En liten söndagstur

Nu ska jag på en liten söndagstur och hälsa på mammsen. Ska bli trevligt. Skönt också att all snö är borttinad så jag inte behöver oroa mig så mycket för väglaget. Har ju inte satt på vinterdäcken på lilla jettan ännu. Vi ses ikväll! Kram kram
Annonsera här »