Powered by Jasper Roberts - Blog

FRIYAY & höstiga nyheter

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Härligt med fredag! Jag jobbar till efter lunch idag och när jag är färdig skall vi hämta barnen och göra lite ärenden och ha lite fredagsfika. Det var så mysigt innan sommaren för då åkte vi alltid direkt efter förskolan och firade in helgen med en fika ute. Det ska vi återuppta nu, hi hi. Efter det blir det bara en massa mys med familjen, en perfekt fredag med andra ord!
 
Det ser ut att bli en fin dag idag men det känns ändå lite höstligt ute. Igår invigde jag lite nya saker från Cellbes som är helt magiska. Byxorna* är galet sköna och har en mjuk resår i midjan. Bootsen* har gummisula vilket gör att de inte blir hårda och halkiga sedan när det bli kallare, yey! Ni skall få se en outfit sedan när jag har det på mig! Såg btw att man får fina rabatter om man anger kod 1808 vid beställning just nu på kläder hos Cellbes. 10% rabatt över 400kr, 15% rabatt över 600kr och 20% rabatt över 800kr.
 

Knitted dresses

* Inlägget är en annons/reklam för  Bubbleroom.com* Innehåller annonslänkar
Ett plagg jag verkligen dras till under hösten är stickade tröjor och klänningar, speciellt den sistnämnda. Gillar att matcha dem med ett snyggt skärp i midjan och så lårhöga stövlar till det i mockaimitation! Så himla fint! De här cerisa och grå stickade klänningarna från Bubbleroom* var verkligen så snygga! Vill ha dem båda! Jag har ju beställt ett galet fins skärp som skulle passa så bra till dem! Måste komma ihåg att visa det någon dag! Vilken av dessa två tycker ni var snyggast och vad har ni för favoritplagg på hösten?
 

4-årskalas | Tema Unicorn

I helgen har vi haft kalas för vår älskade dotter som fyllt 4år! Tänk att hon är 4år! Det känns som det var igår som vi väntade och längtade efter henne. Vår älskade lilla Juni. ♥ Där och då fick livet en helt ny mening och jag är så otroligt lycklig och tacksam för att just jag fick bli hennes mamma.
 
Temat på kalaset var som jag tidigare berättat enhörningar eller som vi säger "Juni-corns", hi hi. I samarbete med myperfectday.se fick vi hem massor av fina dekorationer som vi använde oss av och Juni blev verkligen helt lyrisk när vi öppnade paketet med alla dessa vackra saker. Jag måste ju erkänna att jag tycker det varit minst lika roligt! Ni kommer få se mer bilder från kalaset men ni som följer mig på instagram har ju redan fått en liten hint från den stora dagar via mina stories.
Annonsera här »