Powered by Jasper Roberts - Blog

Perfect dress for the christmas party


Jag snabbfotade min nya fina klänning från InLoveWithFashion.com som jag fått hemskickad för ett bra tag sedan (gåva). Den är så himla fin att det inte är sant! älskar att den är kort fram och sedan lång bak! Materialet är tunt och lyxigt och jag längtar till jag får använda den på riktigt vilket jag tror blir på min och älsklingens julfest! Gillar ni den?

Måste nog fixa mig ett högre stativ när jag ska fota detaljbilder ser jag. Min överdel ser mini ut om man jämnför underdelen på högra bilden eftersom den är fotad underifrån. Ha ha.

//Love my new dress from InLoveWithFashion.com. It´s so beautiful! It will be perfect to wear at me and my boyfriend´s christmas party in a few weeks!

Gianfranco Ferré fall 2011


En trend som verkligen faller mig i smaken på alla vis är metallic/glitte/silver trenden. Det är något som jag egentligen alltid gillat sedan jag var liten konstigt nog. En visning som jag känner lite extra mycket för och som inspirerar mig till max är Gianfranco Ferré fall 2011 ready-to-wear kollektion. Underbara klänningar, toppar och framförallt kjolar! Älskar såklart maxikjolen och ska försöka knåpa ihop något liknande om jag hinner till nyår!

//I really love the metallic/glitter/silver trend and actually made it the most of my life. Therefor the Gianfranco Ferré fall 2011
collection suits me well and I like almost everything about it, especially the maxi skirt!

Style.com

Wednesday diary

God morgon fina ni! Jag fick lite sovmorgon idag men vaknade ändå bara 2o min efter min vanliga tid som jag stiger upp. Irriterande. Härligt att det är onsdag! Bara två dagar kvar till hemfärd och jag längtar så jag håller på att spricka. Funderar på om jag ska baka lite inför min och älsklingens julfest om två helger eller om jag bara ska satsa på lite plockmat och snacks. Tycker det är så kul med sådant.

För övrigt går Dukan dieten ganska bra, jag är inne på min 10:e dag och har faktiskt minskat 3cm på stuss och 3cm i midjan. Har ingen våg så jag kan inte se om det hänt något där, men jag skulle nog tro det. Sötsuget finns fortfarande där men är mycket mycket bättre än tidigare så jag jobbar vidare.
Annonsera här »