Powered by Jasper Roberts - Blog

Dagens fynd


Jag har många gånger sneglat på dessa shorts när jag besökt Gina Tricot och när jag bestämt mig för att köpa dem så fanns såklart inte min storlek kvar så det blev aldrig av. Men så idag svängde jag in som hastigast för att se om man kunde fynda något spänannde på rean och jag blev helt paff när jag såg dem hänga där. I rätt storlek och sänkta från 299kr till 99kr! Det kan ju inte bli bättre!

Bild: Privat

H&M Divided


Idag har H&M.se har fyllt på sin webshop med nya snygga plagg från Divided avdelningen. Jag älskade allt med dessa två outfits! Modellen är dessutom grymt söt med sitt svarta glansiga hår, lite snövit känsla över henne! Kjolen i skinnimitation kostar dessutom endast 98kr! Som hittat! Känns nästan som ett måste i höstgarderoben! ;)

Bilder: H&M.se

Summerrain and thunder

Det har varit så härligt idag! Började med att lämna över lägenheten och det gick bra. Sedan gick jag en sväng i city, det är LULEÅ KALASET nu så det är marknad och grejjer överallt! Köpte en Piggelin och gjorde mina ärenden och fyndade dessutom ett plagg på rean.

Sedan åkte jag hem igen och svidade om till bikini och rensade vår rabatt och friserade rosbusken på uteplatsen. Hann även med att ligga och lata mig i solen och läsa VOUGE i runt 1½ timma. Men nu plötsligt blev det alldeles mörkt på himlen och det regnar och är oska i luften. Från gassande sol till åska och regn på runt 10 minuter, vilket sommarväder! :) Har nu flyttat in på vår inglasade balkong och lyssnar på när regnet smattrar mot rutan. Livet är härligt!
Annonsera här »