Powered by Jasper Roberts - Blog

Livingroom fix

Ikväll har jag roat mig med att göra om lite i vardagsrummet. Har tagit ut vår svarta ryamatta och städat upp lite och lagt ut den nya komattan vilket blev så bra! Känner dock att helheten skulle bli bättre med ett nytt soffbord i lite mer nätt modell och detta från Mio ligger rätt bra till. Försöker bearbeta älsklingen att åka och köpa det i morgon medan jag är på jobbet. Vi får se hur det går. Ska visa er resultatet i helgen om det blir som jag vill så håll tummarna. ;)
Här i Umeå har det varit underbart vårväder de senaste dagarna med sol och takdropp och vårkänslorna spritter i kroppen. Jag blir alltid så inspirerad den här tiden att jag vill pyssla och göra om i hemmet. I morgon ska jag köpa med mig krispiga tulpaner hem. Håller tummarna för att hitta taggiga vita, de är ju sååå fina!

Missa inte - Vinn 1.000kr att shoppa för hos Sarenza.se

 
Ni har väl inte missat att jag har en tävling i samarbete med Sarenza.se där en lycklig läsare har chansen att vinna ett presentkort på hela 1.000kr att shoppa skor för! Sarenza har hur mycket snygga skor som helst och här ovan har jag samlat mina 5 favoriter som jag mer än gärna hade haft stående i min skohylla!
HÄR hittar ni tävlingsinlägget och det ända man behöver göra för att delta är att välja ut ett par skor som passar min oufit i det inlägget, superenkelt!! Tävlingen pågår t.om på söndag 3/3. Lycka till!
Annonsera här »