Powered by Jasper Roberts - Blog

Latest instagram

 1. Mini äter mellis på favoritbilen | 2. Nytvättade bebiskläder | 3. Magen i vecka 34 | 4. Smoothie | 5. Outfit | 6. Frukost | 7. Vilar | 8. Älskar tulpaner | 9. Myskläder på!
 
Följ mig gärna på instagram där jag uppdaterar lite mer spontant - @therez.se

The perfect beach bag?

Alexander Wang* | 650$
 
Allvarligt talat vet jag inte hur länge jag letat efter den perfekta och snygga strandväskan. Typ hela mitt liv skulle jag vilja påstå. Har alltid fått kompromissa på något och visst har det funkat men alltså nu har jag hittat perfektion. Såklart från min favoritdesigner Alexander Wang. Jag döör så snygg den är! Svarta band, svart "bast" och så silvernitar på det under. Kan ju helt enkelt inte bli bättre!
 
* Inlägget innehåller en annonslänk

Week 35

Vecka 35 är över (två veckor sedan nu när jag publicerar igen, he he) och det var en vecka med väldigt mycket stress och väldigt mycket mer fysisk aktivitet än jag är van vid. Har haft så galet ont i fogarna och nu inte bara den främre utan i hela bäckenet liksom. Jag får nästan dåligt samvete över hur mycket Alvedon jag äter men jag skulle inte få sova något annars och barnmorskan har ju sagt att det är ok. Förutom det så är det verkligen liv och rörelse i magen nästan hela tiden vilket känns bra. Det kan vara en stund på morgonen som han är lugn där inne men annars buffar han runt.
 
Har hunnit med en hel del förberedelser nu också inför ankomsten vilket känns bra! BB-väskan är packad och hans säng är klar! Har beställt ett nytt babynest då jag verkligen inte orkat sätta mig och sy ett nytt denna gång. Det jag sydde till Juni använde vi så mycket så det skulle behöva stoppas om igen i fall vi skulle använda det men vi var lat och beställde ett istället, ha ha!  Alla kläder är tvättade och ja, nu tror jag allt är klart! Så skönt! Bara förlossningsbrevet kvar... Har inte hunnit reflekterat så mycket över förlossningen ännu utan pratade lite med BM vid förra besöket att den enda egentliga förhoppningen jag har är att det skall gå lite fortare så jag inte är så tom på energi under slutfasen (jag somnade tydligen mellan varje värk då) och att jag önskar så mycket att få rå om lilla prinsen direkt när han kommit. Något jag blev snuvad på förut eftersom Juni inte mådde bra och de försvann iväg med henne. Jag skulle så gärna vilja se när älsklingen tar på blöjan och klär honom osv. Det vore drömmen! Inget man kan rå på och därför inget jag kommer skriva där men bara några tankar som jag delar med mig av här.
 
Bebis - Fostret väger ungefär 2,4 kilogram. Det har blivit knappt 47 centimeter långt och har oftast lagt sig med huvudet nedåt. Det sväljer fostervatten, kissar och tränar därmed matsmältningen. Fostret har lagt på sig mer fett. Huden är tjockare, mindre genomskinlig och slätare. Det ulliga hår som tidigare funnits på kroppen är borta, och huden är täckt av rikligt med skyddande fosterfett. Om barnet skulle födas nu kan det vara så insmort att huden är vit och kletig av allt fett.
Annonsera här »