Powered by Jasper Roberts - Blog

En liten sneak peek

Här kommer en liten sneak peek från huset! Jag och Victor har varit där hela dagen och fixat med allt möjligt. I veckan kommer min familj och vi skall måla trappen, lägga klart golvet och på fredag går flyttlasset och denna hemska lägenhet är ett minne blott. Det känns verkligen helt magiskt! Kan inte förstå att vi snart är där! All denna väntan och längtan! Ser verkligen fram emot helgen när man skall packa upp och installera sig. Det kommer bli så himla bra!
 
På tisdag kommer våra nya soffor och jag är så förväntansfull! Måste på jakt efter ett soffbord också men det tänkte jag ta efter sofforna är på plats så det blir enklare att se vad som kommer passa bäst. Vet inte om vi ska ha ett runt eller fyrkantigt. Nej nu skall jag gå och lägga mig så jag är pigg i morgon!
 

Tip of the day - My order

* Inlägget innehåller annonslänkar
1*. | 2*. | 3*. | 4*. | 5*. | 6*.
 
Tittar in lite här på kvällskvisten efter att jag lagt en beställning på lite fina saker som just nu är på rean och tänkte jag skulle tipsa er också. Den första tröjan har jag redan i vitt och älskar den! Så skön och bra modell så jag klickade hem en svart också. Sedan kunde jag inte låta bli den där jackan. Fick en liten nostalgitripp tillbaka när jag gick i högstadiet för då hade jag en liknande fast denna är mycket finare, hi hi. Slutligen så dog jag lite när jag såg krukorna! Precis vad jag letat efter! De ser ut att vara gjorda i betong men är i glasfiber vilket gör att de är lättare att handskas med! Åh vad fina de kommer bli vid huset i vår och sommar! Träningsbyxorna är dock inte på rean men jag tog med dem ändå eftersom jag beställde dem och tycker de är så fina.
 

Att vara tacksam

Alltså fina ni! Vet ni om att ni är underbara?! Måste bara få säga det om ni inte redan visste det! TACK för all den kärlek ni tittat in och visat mig sedan jag blottade mig och mina känslor för någon dag sedan när jag berättade om min depression/förlossningsdepression. Att jag har det tungt just nu men att jag verkligen jobbar på att komma tillbaka till mig själv. - Att bli glad igen.
 
Jag har dessutom så underbara människor omkring mig att jag blir tårögd när jag tänker på det. Min älskade fästman som står ut med mig och stöttar mig till tusen och åter tusen, min familj och mina vänner. Jag är så otroligt dålig på att berätta hur jag verkligen mår och visa mig sårbar men genom det där inlägget fick jag fram det mesta. Jag var riktigt nervös för att publicera det men det har bara varit positivt för mig. Inte bara att alla nu förstår utan det känns även som att det är en del i min process att komma tillbaka. Att just visa mig sårbar och berätta sanningen så att jag också förstår allvaret själv i det hela. Man kan inte bara finnas för alla andra, man kan inte högprestera jämt och aldrig säga nej. Man måste låta sig själv "misslyckas" och tycka att det är ok, eller i alla fall försöka det. Man måste låta sig själv vara ledsen för att kunna bli glad igen men självklart på en rimlig nivå. ♥ Tack alla!
 
Detta skrev jag innan jul men har inte publicerat det förrän nu. Som ni förstår har jag haft det lite tungt med mig själv. Jag har helt enkelt måsta släppa alla måsten och fokusera på mig själv och det är därför jag varit så frånvarande här. Energin har helt enkelt inte funnits där och den lilla energi jag har har jag lagt på mig själv och min familj. Jag äter medicin nu sedan ett tag tillbaka och börjar känna att den ger god effekt på mig. Jag är liksom inte lika svajig i humöret och mycket mer lugn i kropp och knopp. Jag kommer att titta in här lite då och då nu när jag känner att jag har energi över för jag älskar ju att blogga men jag tänker inte sätta något krav på mig utan det kommer när det kommer. (Jag är typ förvånad över att jag ens skriver de där orden om jag skall vara ärlig men jag antar att poletten börjat trilla ner för mig). Har alltid haft så otroligt höga krav på mig själv och det är bara att inse att jag måste försöka släppa lite på dem nu. Jag hoppas verkligen att ni alla mår bra och tar hand om er, jag saknar er i massor och längtar verkligen till jag är som vanligt igen (dock lite visare). ♥
 
Annonsera här »