Powered by Jasper Roberts - Blog

By Malene Birger | ny färg

* Inlägget innehåller annonslänkar
 
Jag tror minsann jag smäller av. De senaste säsongerna har jag inte varit ett jättefan av färgerna som By Malene Birger släppt på sina väskor men ALLTSÅ, kolla nu! LOVE it! Färgen heter Charcoal och är svart/grå-ish! Jag älskar verkligen den här modellen på väskan då den är så himla praktisk på alla vis och dessutom är enkel och snygg! Undrar just om det är för sent att skicka en utökad önskelista till tomten? Ha ha!
 
Vad tycker ni om den nya färgen och btw har ni haft en fin dag? ♥
 

Vår julklapp| Marshall Kilburn

I år bestämde jag och älsklingen oss för att köpa en gemensam julklapp till oss själva och eftersom jag alltid velat ha en Marshalhögtalare så blev det en sådan när de ÄNTLIGEN gjort en med silverdetaljer! Alltså jag dör så snygg den är, ha ha! Otroligt fin inredningsdetalj samt galet bra ljud! Hela familjen är supernöjd! Vi har haft många discostunder redan och barnen älskar det! Vi beställde den direkt från Marshall´s hemsida och det tog allvarligt talat bara två dagar att få hem den.
 
Tisdag lider mot sitt slut och jag är så galet trött! Note to self - Måste, måste, måste lägga mig tidigt ikväll och inte klockan 01.00 som igår! Behöver dock fålla upp Juni´s luciaklänning först och förbereda allt inför morgondagen först så det inte blir någon stress. Då jobbar jag först några timmar och sedan ska hela familjen på luciafirande på Juni´s förskola och det ska bli så himla mysigt och det känns så himla stort! Vet inte hur jag ska klara att hålla tillbaka tårarna i morgon alltså när de små skall lussa för oss, hi hi. ♥

Julklappstis under 250kr

* Inlägget innehåller annonslänkar
 
 
Idag har jag plockat ihop lite julklappstips under 250kr (de flesta under 200kr) till de små där jag blandat både praktiska och roliga saker. Saker som aktiiverar till lek - Shoppingvagn*, sparkcykel* och Legoblocktape*. Praktiska saker i form av tallrik* och bestick* från Done by Deer. Måste bara inflika att dessa är de bästa bestick vi har testat här hemma. Både Juni och Victor älskar dem och dessutom är de så söta! Slutligen har vi lite mysiga saker i form av en snuttefilt* och en söt älgkudde* att lägga på sängen eller i en myshörna. Alla saker kostar under 200kr och finns i fler färger än de jag visat här ovan. Själv är jag riktigt sugen att klicka hem shoppingvagnen då jag tror att mina små älsklingar skulle gilla den i massor. Älgkudden skulle dessutom göra sig bra i Victor´s rum när vi är klar med det!
Annonsera här »