Powered by Jasper Roberts - Blog

Inspiration | rutiga detaljer

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Ok, det är långt ifrån höst ännu men jag kunde inte låta bli att göra ett kollage när jag sprang på de rutiga brallorna och sjalen. Så himla fina! Vill matcha det tillsammans med massa svart och gärna en lång svart kappa som får mig att tänka tillbaka på en riktigt gammal film a la maffia, hi hi. 
 
Sjal* | Topp* | Boots* | Byxor* | Hatt*

Tip of the day - Scallops

* Inlägget är en annons/reklam för  Bubbleroom.com* Innehåller annonslänkar
Dagens tips är att Bubbleroom* just nu har stor sommarrea där bland annat denna superfina jacka med scallops är nedsatt med 40%. Jag kan varmt rekommendera den då jag båda har en i svart samt denna färgen i nude roughe. Tycker även att färgen är lite finare i verkligheten också men det kan ju bero på hur skärmarna visar bildera också. Materialet är stretchigt och skrynkelfritt, me like!
 
Scallop coat* | 239kr

New coffe table book

Mamma vet verkligen vad jag gillar! I födelsedagspresent av henne fick jag en ny coffe table book som jag velat ha så länge! Nämligen Tom Ford! Den är så snygg och jag gillar verkligen att man får med en jättefin och robust "låda" som man faktiskt också kan använda och dekorera med också! Nu längtar jag ännu mer att få allt klart här hemma så man kan gå all in med alla fina dekorationer och liknande! Love it! Nu har jag två superfina och dekorativa böcker som dessutom passar galet bra ihop.
 
Idag startade jag dagen på bästa vis med lite välbehövlig sovmorgon och sedan har vi jobbat på med lekstugan här hemma. Jag har målat sista varvet på utsidan, lagt den sista trallen till lilla altanen till den och så har vi varit och köpt plåttak som älsklingen förberett med. Hoppas vi hinner fixa det sista i morgon så vi kan börja med insidan sedan, yey! Dock jobbar jag lite i morgon och har en del andra jobbrelaterade saker jag behöver hinna med. Alltså, jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag behöver fler timmar på ett dygn! Det är synd att man behöver sova bort en del. ;)
Annonsera här »