Powered by Jasper Roberts - Blog

Craving!

Åhhhh vad jag är sugen på ostkrokar (ostbågar för vissa)! Jag måste medge att jag har grym abstinens just nu! Coop har öppet men jag är alldeles för mörkrädd för att våga gå dit. Suck! Älsklingen har inte kommit hem ännu så honom kan jag heller inte lura med mig! Suck suck suck! Aja jag får helt enkelt roa mig med något annat.

Har ju städat min garderob så nu kanske jag ska passa på att visa upp den medan den är fin. Sedan måste jag ju visa min fina shopping från igår! Bilder kommer snart! 

Fredag 31 oktober
- Leggings med knappar, Lindex
- Kashmir och bomullskofta från Twilfit
- Topp med volang, Redissue (www.4everyoung.se)
- Ankelboots i skinn, Wedins
- Halsband med guldvingar, CC Skye
- Långt halsband med svarta pärlor, H&M

Fredagstävling - Vinn en snygg väska


Då var det dags för fredagstävlingen igen!

Denna fredagen är det webbutiken TheFashionList.se  som sponsrar fredagstävlingen med en söt väska i Asian style. (Det är väskan på bilden ni vinner). Webbutiken är nystartad och dess melodi är att ta hem kläder som är unika och därför tas produkterna bara hem i ett litet antal.

För att delta i tävlingen gör du ett besök hos TheFashionList.se och lämnar sedan en kommentar eller två i detta inlägget. Glöm inte att lämna din e-mailadress också så vi kan kontakta dig om du vinner. Tävlingen avslutas onsdag den 6/11 kl: 23:59. Vinnaren dras slumpvist för att det ska bli så rättvist som möjligt. Lycka till!

(Du får självklart låna bilden och tipsa om tävlingen om du har en egen blogg.)

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
Annonsera här »