Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day - Over knee boots

Ni kanske såg mina nya over-knee stövlar från H&M i min senaste outfit och de var riktig bra! Jag är faktiskt så nöjd med dem att de får bli dagens lilla tips om ni är på jakt efter liknande. Framsidan på stövlarna är gjorda i stadigare fuskmocka och baksidan är i stretchigt material vilket gör att de är riktigt sköna.

//Tips of the day. Over knee boots from H&M! A must have this autumn!

Thursday diary - IVYREVEL delivery

Idag har vi bara varit hemma och myst och haft vänner över på fika. Har även fått några fina paket och däribland var det lite nyheter från IVYREVEL och deras AW 14.2 kollektion. Så mjuka och fina! Ni ska få se en outfit i morgon med ett av plaggen. Tycker verkligen att IVYREVEL bara blir bättre och bättre!
På bilden ovan ser ni även en av våra köksstolar Pudeln från Sweef. Alltså jag verkligen älskar dessa stolar! De är rejäla och otroligt snygga! Och inte bara det, de är riktigt sköna att sitta på också, så inte bara en cool design. Har beställt lite stolsdynor i vitt till dem som jag ska hämta i morgon också, tror det kommer bli grymt! Nej nu ska jag gå och mysa lite med Juni. Alltså finns det något bättre än att få gosa med sin bebis? ♥ Måste passa på medan man kan!

News - Black and grey

1. | 2. | 3.
Lite snygga nyheter på H&M.com. Svart och lite olika nyanser av grått. Spännande skärningar och detaljer, enkelt men ändå intressant. Gillar verkligen t-shirt/klänningen i mitten! Nu längtar jag mest till nästa torsdag då det bästa i H&M´s historia kommer att gå online, nämligen Alexander Wang x H&M.
Annonsera här »