Powered by Jasper Roberts - Blog

En mulen dag

Usch så tråkigt väder det varit både igår och idag! Lilla familjen har varit iväg och gjort lite ärenden och nu är vi bara hemma och fixar. Allvarligt talat kan jag inte påstå att det varit direkt en toppensommar rent vädermässigt vilket är så himla tråkigt. Hoppas det blir bättre framöver för man vill ju hinna bada lite mer och fara iväg på picknick med hela familjen då vi köpt cykelvagn.
 
Idag skall vi äta min nya favoriträtt! Vi kaller den för vietnamesisk tacos och den är så galet god! Receptet är Leilas från en början men vi har tagit bort koriander och mynta. Ni hittar receptet här om ni själv vill testa. Lovar att rätten är beroendeframkallande! Mums! Den är så fräsch med sallandsbladen och vi brukar faktiskt även toppa med lite sesamfrö och lite Hellmans majonäs tillsammans med chilisåsen.
 

Ny poster till sovrummet

* Inlägget är i samarbete med Nordicprintstore.se
I samarbete med Nordicprintstore.se har jag fått välja ut en poster från deras sida och jag blev så glad över det för jag har verkligen funderat på vad vi skall ha i sovrummet och haft svårt att hitta något passande. När jag såg denna poster med moln så fastnade jag på direkten! Den är så himla rogivande och vacker! Köpte en silverram till vilket känns passande i vårt vita sovrum med grå och svarta detaljer. Funderar dock om jag skall byta till silverramar på de andra två också eller om jag ska behålla dem med svarta. Hade först tänkt ha en svart ram på den med men det kändes liksom så hårt till just det motivet men silver blev perfekt! Ellerhur?!
 
Här nedan har jag även plockat ihop tre andra favoriter från Nordicprintstore.se som jag mer än gärna skulle vilja ha hängandes på väggarna någonstans här hemma. Alltså hur vacker är inte den med ängeln och fönstret!?
 
1. Hav | 2. Text | 3. Ängel
 
 

Love tags | Måndag

* Inlägget i samarbete med Jane Kønig
Det finns några smycken som jag verkligen ALDRIG lessnar på. Det är min förlovnings- och vigselring men sedan även de underbara Love tags från Jane Kønig! Jag har alltid på mig dem och de är så galet fina! Jag vet inte hur många år jag haft dem och de är lika fina och nu har jag beställt ett nytt med mina barns initialer och ett litet hjärta som jag skall hänga tillsammans! Jag valde såklart i silver men de finns även i rodierat silver, förgyllt silver och rosaförgyllt silver. Jag skall visa bild senare när jag har det på mig för de är så himla fina och kolla förpackningarna! Älskar när företagen lägger ner lite extra på dem!
 
Idag är det måndag och jag är så galet trött att jag inte vet vad jag skall ta mig till. Huvudvärk har jag också, troligen pga sömnbristen. Mina småtroll har varvat inatt med att hålla mig vaken så det har inte blivit många minuters sömn. Längtar till älsklingen vaknar från nattjobbet för då ska jag lägga mig och vila en stund. Sedan har jag en hel del att göra här hemma samt åka iväg och göra lite ärenden på stan. Ibland önskar man bara att dygnet hade fler timmar, ha ha! Vad gör ni idag?
 
Annonsera här »