Powered by Jasper Roberts - Blog

Zig zag pillows - Missoni Home

Kuddarna från Missoni Home levererades snabbt och ligger nu så fint i vår soffa i vardagsrummet. Fick tag i den färgställning jag ville ha vilken heter Jarris 150. Det blev en härlig färgklick till vårt annars ganska vita hem. Annars är det mesta ganska bra, lite orolig över en sak men jag håller tummarna på det bästa. Befinner mig i inlandet i svärmors stuga och här är inte bloggmöjligheterna de bästa då internet är segare än segast. Det tog typ 30min att ladda upp dessa två bilder. Ha ha. Tänkte i allafall jag skulle önska er fortsatt trevlig påsk!
//I love our new pillows from Missoni Home! We do not have that much color in our appartment so these are a lovely colorsplash to that. Jarris 150 is the name and color if you would like to have one as well.

Happy saturday and new sunnies

Tidigare i veckan fick jag hem en beställning från Nelly innehållande dessa solglasögon från Le Specs. HIttade dem på rean tror jag och jag gillar dem sjukt mycket. Spegelglas i blå/lila ton och lite pilotmodell.
Idag är det jobb som gäller och så fort arbetsdagen är slut rullar jag mot inlandet och älsklingen för att fira lite påsk. Ska bli skönt med två lediga dagar. Håller tummarna för att det underbara vårvädret fortsätter även då. Nu ska jag skynda mig och packa en iliten väska och sedan bege mig. Önskar er alla en Glad Påsk!
//I have a pair of new sunnies! They are from le Specs and I really love the blue/purple mirror glass!

Tip of the day - Love Moschino

Måste bara tipsa er om en kampanj på memebers.com just nu som fick mig att dreggla lite. Nämligen Love Moschino! Jag föll lite extra för neccesären och väskan ovan i lackigt material och snygg struktur och tryck framtill, båda nedsatt med 50%. Fanns mycket mer men just dessa kändes riktigt mycket jag. Är ni inte medlem på members så maila mig på therez.se@hotmail.com så lägger jag snabbt till er, att ansöka själv tar flera dagar och denna kampanj gäller bara i två dagar till. Genom att gå genom mig får jag 50kr att handla för och det får även ni plus att ni får tillgång till kampanjerna bums, win win!
Annonsera här »