Powered by Jasper Roberts - Blog

My lovely friday

I eftermiddag har jag och älsklingen varit och spanat lite på stan. Testade klänningen på Gina Tricot, men jag tyckte den var på tok för urringad för mig, men längden var perfekt. Trodde först att den skulle vara för kort men på mig var den bra. Sedan testade jag ett svart fodral med ett brett midjeskärp med guldränder. Den var verkligen så snygg på, men kändes som den satt lite för hårt över bysten med en 34:a, man måste ju kunna andas också. Hihi. Och 36:orna var tyvärr slut. Men men, det finns säkert fler klänningar på andra ställen. Får fortsätta letandet.

Vi har nyss ätit middag och det blev min favoriträtt, tacos! Det är så himla gott. Och nu ska vi mysa ner oss i soffan och se film och knapra på lite naturgodis. En perfekt fredagkväll enligt mig.

Ha en fortsatt underbar fredag allesammans!

Help!

Herregud! Jag sitter fortfarande i sängen och har varken fikat eller klätt på mig. Det här är skam! Dags att ta tag i dagen! Älsklingen kommer ju dessutom hem från jobbet om mindre än två timmar! Oh my! Jag skäms!

Covergirl for VOUGE & Seventeen

Covergirl
Drömmer du om att bli covergirl för någon häftig tidning såsom VOUGE? Jag hittade denna roliga sida hos Nelly där man kan lägga in en egen bild och bli covergirl för en tidning. Lite roligt var det faktiskt. Hihi.
Annonsera här »