Powered by Jasper Roberts - Blog

See right through


Väskan var ännu snyggare i verkligheten så jag är supernöjd med att jag vågade chansa! Hade även beställt de snygga byxorna från Nowhere som jag bloggat om flera gånger men tyvärr kunde jag inte ha min vanliga storlek eftersom det inte fanns någon resår/dragkedja i midjan utan var helt stum och hård. Hur tänkte man där liksom? Hade de haft det hade de varit helt perfeka! Synd för de var så himla fina och kändes rejäla.

//Love my new transparent bag from Nelly Trend!

Giveaway - Nelly


Äntligen dags för en tävling! Denna gången har jag i samarbete med Nelly.com fått möjligheten att tävla ut ett maxat presentkort på hela 1.000kr till en av mina fina läsare! Läs här ovan vad ni behöver göra för att delta! Glöm inte att lämna er mailadress så jag kan kontakta vinnaren. Tävlingen pågår t.om måndag den 7 november klockan 23.59. Lycka till!

//Enter this lovely giveaway by visit Nelly.com, choose your favorite pieces and leave a comment with the direct links. One of my sweet readers will get a 1.000SEK gift card at Nelly! Leave your comment with e-mail adres and links before 7th nov. Good luck!Om det inte fungerar att kommentera detta inlägget går det lika bra att maila på mig therez_garderob@hotmail.com.


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Three is the magic numberDessa tre klänningar är bara så himla underbara! Älskar att de har det där lilla extra i form av cut outs eller asymmetri. Går att matcha på många olika vis och klä upp eller ner beroende på tillfälle. Alla tre kommer från Inlovewithfashion.com. Vilken av dem gillar ni mest?

//This tree dresses from Inlovewithfashion is wonderful! I like the cut outs and the asymmetrical skirt! Which one are your favorite?

Flower print / Cut outs / Black
Annonsera här »