Powered by Jasper Roberts - Blog

By Malene birger grineeh bag

* Inlägget innehåller annonslänkar
För någon vecka sedan fick jag hem denna lilla underbaring! By Malene Birger Grineeh i säsongens färg charcoal som jag enklast skulle beskriva mörkgrå bas med lita ljusare grå. I love it! Jag valde den mindre modellen denna gång för jag kan tycka att modellen grinolas ibland kan vara för stor för att användas som vardagsväska men perfekt när man packar för t.ex en weekend eller behöver ha med sig lite extra saker helt enkelt. Denna är liksom mer lämpad som vardagsväska, ha ha! Ni hittar den här* eller här* om ni själva är sugna på att unna er en ny väska.
 
Snart är det helg och det längtar jag till! Nu har vi varit hemma några dagar efter vår Cypernresa och det var härligt att komma hem till takdropp och strålande sol som det varit hela veckan! Det känns att våren är på intågande! Helgens planer är att fota uppdrag för mina sociala medier och göra fransförlängningar. En del jobb med andra ord men roliga saker. Jag och mannen firar dessutom vår första bröllopsdag (bomullsbröllop) så det måste vi ju fira på något vis. Firar även 11 år tillsammans samma dag. ♥

Bye bye Cyprus

* Inlägget är en annons/reklam för Babyland* | Innehåller annonslänkar
Mina små älsklingars resväskor* är packade med div nödvändigheter till resan. (Vi har dessa som handbagage där vi packat leksaker, böcker, snacks och extrakläder, blöjor m.m) Idag åker vi hem och jag känner mig otroligt opeppad om jag skall vara ärlig. Vill inte alls hem till snö och kyla utan hade gärna stannat en vecka till här i värmen. Ska jag vara ärlig så känner jag mig lite svettig inför resan hem då det ibland kan vara lite väl spännande att flyga flera timmar när man har småbarn med myror i brallan. Hade varit nice att knäppa med fingrarna så man var hemma på direkten. Såhär sista dagen brukar jag alltid längta hem väldigt mycket även om jag gärna hade stannat. Förstår ni vad jag menar när jag skriver så? Borta är bra men hemma är alltid bäst och när det liksom inte finns någon återvändo och man ska hem så vill man hem NU! Längtar i alla fall redan till nästa resa! Nej, nu måste vi kila till bussen som skall ta oss till Larnaca flygplats!
 
Ni får hålla en tumma för oss att båda kidsen är goa och snälla heeela vägen. ;)

Webshop favorites week 11

* Inlägget innehåller annonslänkar
Veckans webshopfavoriter blir heldedikerat till de små. Man märker att man ändrat lite prioriteringar i livet när man sitter och tittar på fina leksaker och inredning till barnrummet 80% av surftiden och ca 20% till sig själv, hi hi! Hittade massor av fina saker hos Babyland* som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem till mina små. Hur söt är inte sparbössan* som ser ut som ett moln? Juni hade en sparbössa som tyvärr gick sönder så denna skulle ju vara helt perfekt. Både en fin inredningsdetalj och att spara sina slantar i.
 
1. Paraply* | 2. Molnkudde* | 3. Sparbössa* | 4. Bilbana* | 5. Elefant*
Annonsera här »