Powered by Jasper Roberts - Blog

Mom and mini outfit

Kjolar Aliexpress | T-shirts - Alexander Wang & H&M
Jag har hur mycket bilder som helst från vår semester i Cypern som jag aldrig hann publicera när vi var där så de kommer lite då och då nu istället. Spenderade inte så mycket tid med sociala medier över huvud taget då och därav anledningen, hi hi! Här ovan ser ni i alla fall när jag och Juni körde lite "twinning" och matchade våra outfits en kväll. Då passade vi på att fota oss lite vid klipporna och kasta stenar i vattnet. Det tyckte både Juni och Victor var galet roligt. När jag ser bilderna här ovan så har jag så svårt att förstå hur stor min älskade dotter blivit! Tänk att hon fyller 4år i augusti! Alltså tiden!!!!
 
Nu har vi gjort påskledigt. Barnen ligger och sover och jag har pysslat ihop barnens påskägg och fixat lite med företaget. Jag behöver lägga upp saker och ting lite mer strukturerat och börja planera mina dagar mer. Tror det är rätt nyttigt när jag väl jobbar heltid med det. Ska försöka göra det efter påsk och planera in tid för skönhetsdelen och sedan sociala medier-delen och föra mer arbetsschema liksom.

Dagens tips | Perfect playsuit

* Inlägget är en annons/reklam för Bubbleroom.com* | Innehåller annonslänkar
 
Dagens lilla tips är denna underbara lilla playsuit! Jag hade den när vi var utomland och den var så himla skön och fin! Tummen upp för att det är en hyska i urringingen så man har koll på den, hi hi. Längtar till sommaren när jag får använda min igen! Den är liksom perfekt då man kan ha den både till vardags och fest med de rätta tillbehören! Kostar endast 349kr!

The lamp | Livingroom

* Inlägget är en annons/reklam för Cellbes* | Innehåller annonslänkar
Men alltså, hur snygg är inte vår nya lampa i vardagsrummet? Love it! Gillar att man kan ändra utseende på den genom att ändra positionen på armarna. Ni hittar den här* om ni också är intresserade och förutom svart så finns den även i nickel. Lamporna till den köpte jag på IKEA för ynka 9kr/st! Vilket kap för LED-lampor!
 
Ikväll jobbar jag lite med fransar och i morgon är det kortdag på kliniken innan lite påskuppehåll vilket känns otroligt bra. Idag ordnade jag med min tidbok där inför mina sista två månader. Jag har sagt upp mig så jag jobbar min sista dag på nuvarande schemat den 3/5 och efter det jobbar jag bara två dagar i veckan fram till semestern samtidigt som jag  växlar upp på mitt eget företag då jag har fler dagar för det då. I juli är jag solo/egenföretagare på heltid. OMG! Så himla spännande samtigt som det är lite skrämmande men det kommer säkert att bli hur bra som helst! Om inte annat kommer jag att njuta av varje dag och göra sådant jag tycker är jätteroligt och dessutom hemmifrån! ♥
Annonsera här »