Powered by Jasper Roberts - Blog

Monday diary - New week

Och så var måndagen här! Älsklingen har åkt vilket känns så trist men jag tröstar mig med att han faktiskt bara kommer vara borta de här två veckorna nu och sedan har vi 6 härliga veckor semester tillsammans och sedan börjar han jobba här! Helt galet skönt!
Dagens planer är jobb i vanlig ordning och ikväll ska jag bara däcka i sängen hade jag tänkt. Ha ha. I morgon däremot måste jag åka och hämta lite paket, jobba och fixa en massa där hemma till lilla bebisen för jag tror vi fått en riktigt fin överraskning med posten som jag bara inte kan vänta med att få fixa till! Passar på att bjussa på en härlig sommarbild från förra sommaren här ovan. Känns nästan konstigt att se mig själv utan bebiskulan. Undrar när man är tillbaka i sin gamla kropp?

Black and grey at Nelly sale

1. | 2. | 3.
Nelly.com har utökat sin rea samt även sänkt ännu mer varor så nu kan man fynda massor av fina saker med upp till 70% rabatt. Har spanat igenom den ikväll och här är mina personliga favoriter. Klänningarna är ju bara så snygga! Enkla i modellen men ändå speciella med den vackra djupa ryggen, skulle inte tacka nej till både en svart och en grå. Plånboken från Cheap Monday är också riktigt snygg!

By Malene Birger delivery

Här är alltså vad som gömde sig i den fina påsen från By Malene Birger som jag visade tidigare i veckan. Jag chansade lite angående doftljuset (sweet blossom) och såhär i efterhand ångrar jag att jag inte haffade två på en gång för det doftar ljuvligt! Får lite vibbar från när jag var liten och lekte med My little Ponnies, det var ju vissa av dem luktade så otroligt gott och detta ljus påminner om dem. Hi hi.
Söndag... Underbart sommarväder har det varit hela morgonen. Har hunnit hämta ut ett paket och fixat lite i köket och nu ska jag bege mig ut till rabatten och rensa lite ogräs (om jag tar mig ner, tss). Resten av dagen finns inga speciella planer men jag ska försöka ta det lugnt hela kvällen och vila för de två sista arbetsveckorna.
//Lovely delivery from By Malene Biger. The scented candle smells amazing and the scarf is something I wanted for a really long time!
Annonsera här »