Powered by Jasper Roberts - Blog

Nytt i garderoben - Volanger


Igår köpte jag den här toppen på Åhlens från frk! Tycker den var så himla fin och den blir perfekt att ha på jobbet när det blir lite varmare dagar, funkar även till fest! Ångrar nästan att jag inte köpte den vita också, men den kanske finns hemma i Luleå. Hoppas!

Bilder: Privat

Thursday diary - Tiden går så snabbt

Hallojsan på er allesammans! Då är det alltså torsdag och idag ska jag åka vidare in i landet till mammsen och sedan pappsen. Det blir några timmar till i buss efter 16.00. Men till dess ska jag ha lite kvlaitetstid med syster yster och sedan busa lite med tjejerna innan jag åker. Tiden går alldeles för snabbt!

En dag i Umeå bland tulpaner och såpbubblor


Det har varit en underbar dag här i Umeå. Startade med att besöka syster yster på jobbet och sedan ta en lunch tillsammans. Därefter lånade jag bilen och fördrev lite tid på stan, dock blev jag rätt less snabbt så jag köpte en cola light och ett winerbröd och satte mig i solen och njöt en stund till hon slutade jobbet.

Ikväll har jag och småtjejerna varit ute och blåst såpbubblor! Jösses så roligt det är, man blir ju som barn på nytt! Tog en jättefin bild på min systerdotter som ni ser här ovan. Gillar den i massor och ljuset blev så fint. Nu är det dags att sussa!

Bilder: Privat
Annonsera här »