Powered by Jasper Roberts - Blog

Can´t get enough of black heels

Svarta heels kan man ju inte få för många av och därför kunde jag inte låta bli när jag hittade dessa på Mango.com rea. Mango har verkligen sjukt snabb leverans och jag hade dessa på bara två dagar. Gillar! Äkta skinn, perfekt höjd på klacken och dessutom riktigt sköna på foten! Invigde dem idag och i morgon får ni se hela outfiten!
//News in my shoe collection - a pair of black heels from Mango.com! I love them!

Sunday diary - Wheels

Det har varit en riktig toppenhelg för min del! Hårfix på Rapunzel på fredagen, Wheels för hela slanten på lördagen och nu har jag och älsklingen kommit in från en härlig promenad i solen. Det ända som är trist är att helgen snart är slut. Här på de två första bilderna här ovan ser ni våra vrålåk för helgen. Darlingens Corvette C6 och brorsans Camaro Z28, två riktigt stiliga bilar. Detta var mitt första Wheels ever och jag måste säga att jag inte vill missa nästa år med allt vad det innebär! Utställning på dagen och cruising på kvällen. Sista bilden är en random på lite snygga bilar, jag är lite extra svag för just vita och svarta bilar.
//Lovely weekend! First a visit to Rapunzel to fix my hair, and yesterday it was Wheels in Umeå all day! Car show at the day and cruising all night. In the picture above - My brothers Camaro Z28 and my babys Corvette C6.
Annonsera här »