Powered by Jasper Roberts - Blog

Tip of the day - Pink bikini

H&M.se | 89.50kr & 54.50kr
Jag kör all in på skrikigt rosa känns det som just nu. Ha ha. Köpte den rosa kimonon som ni sett i ett tidigare inlägg när jag var i Barcelona och dessutom fick även denna ursnygga bikini följa med hem. Sitter som ett smäck och färgen är ju bara så cool! Såg precis att den är nedsatt med 30% under några dagar vilket innebär att man får ett helt bikiniset för endast 144kr. Finns i ännu fler färger om du inte gillar rosa. Det får bli dagens lillla tips!

Snap shots from my morning

Denna härliga morgon spenderades med mannen i mitt liv, en mumsig morgondrink och min nya rosa kimono från H&M. Har letat som en galning efter den från Victoria´s secret i den här färgen men tyvärr har den varit slut i alla VS butiker jag varit på de senaste åren så kan ni gissa om jag blev glad när jag hittade denna på H&M när jag var i Barcelona för lite och ingenting. Var skönt att mysa i den en varm morgon som denna. Idag är nog rekord förresten värmemässigt här i Umeå, jag tror vi närmar oss 30 grader och det är helt magiskt!
//Lovely morning in my new pink kimono from H&M.

Ray Ban Wayfarer

Nu tänker jag investera i ett par nya solglasögon och denna gång blir det ett par Ray Ban Wayfarer. Jag trodde det skulle vara lätt att bara klicka hem ett par men det finns ju en uppsjö av dem samt storlekar. Gaaah! Den modell jag verkligen vill ha är den som Natalie Portman har på den här bilden. Har försökt att leta info och det verkar som det kan vara modellen RB2140 Original wayfarer. Är det någon som kan bidra med sin expertishjälp så jag beställer rätt? ;) Undrar vilken storlek man ska ha. Smartbuyglasses.se verkar ha de bästa priserna. Bara 920kr och fri frakt. Man kanske helt enkelt får göra en fuling och testa i butik först.
//On my wish list right now - A pair of Ray Ban Wayfarer. I want the same model that Natalie Portman wears on this picture. Is it a RB2140 Original wayfarer or some other model?! If you khave any clue, please let me know so I order the raight pair! :)
Annonsera här »