Powered by Jasper Roberts - Blog

Rosa väskor

Överallt kryllar det just nu av rosa väskor och de finns i alla storlekar, kulörer och prisklasser. Jag är rätt sugen på en rosa väska då jag i stort sett bara äger svarta väskor (en grå också) och jag känner det skulle vara en rätt fin detalj till min svart-vita stil. He he. Tänkte jag skulle börja att visa två fina budgetvarianter om det är fler än mig som är sugen på en rosa väska. Om någon dag ska jag visa er några lyxvarianter också. Vilken gillar ni btw mest av dessa två? Jag gillar dem båda men det känns som att den större modellen får mitt hjärta att slå några slag extra ändå.
 
Sammetsväska 299kr* | Tote väska 399kr*

The healthy box | Pink edition

* Inlägget innehåller ett pressutskick
Förra veckan fick jag hem senaste The healthy box i ett pressutskick och den var så himla fin och bra på alla vis att jag måste visa er. Oktober månad är som ni flesta vet den rosa månaden när Rosa bandet uppmärksammas och samlar in pengar till cancerforskningen. I denna box har de samlat ihop en massa rosa produkter samt så är The Healthy Box med och skänker pengar till forskningen både genom att köpa ett företagspaket i insamlingen men även genom sociala medier. Gå gärna in på min instagram (@therez.se) och gilla min senaste bild på denna boxen så kommer The Healthy box även skänka 1kr extra per likes mitt inlägg får t.om 31/10.17 så skynda in och gilla idag!!
 
Man kan även gå in på @thehealthybox och gilla deras insamlingsinlägg och förutom att de skänker 1kr per likes så har 3st även chans att vinna en halvårsprenumeration på boxen (värde 1.074kr)! Yey!

Kalasdag | Unicorn tema

Idag har vi varit på kalas för lilla Cornelia. Temat på kalaset var enhörningar, vitt och rosa och jag bestämde att jag ville testa att göra enhörnings-cakepops, and so I did! Hade inte förväntat mig att de skulle bli så bra och det kändes så roligt att få ge bort något jag kände mig nöjd med! C fick även supersöta "sneakers tofflor" med halkskydd under och ett par strumpor. Både sockar och skor har fina vingar som jag föll pladask för när jag såg dem. Jag skulle typ vilja ha likadana fast i vuxensize, hi hi.
 
Gällande cake popsen så använde jag hjärtströssel till öronen som jag limmade fast med choklad innan de doppades och hornet är gjort av fondant som jag sedan penslat med guldpuder. Insidan är gjord av Ballerina kladdkaka och philadelphiaost. Ungefär hälften av cake popsen gjorde jag lite enklare med samma strössel som enhörningarnas hår och även lite guldglitter. Pimpade pinnen med en rosett. Längtar redan till nästa gång jag får göra cake pops!
 
Glöm inte att trycka Gilla ♥ här nedan, då blir jag glad
Annonsera här »