Powered by Jasper Roberts - Blog

Onsdag & mer från Gense

* Inlägget innehåller annonslänkar
Onsdag lider mot sitt slut och nu räknar jag verkligen ner till lördag då jag och Angelica flyger till Stockholm! Det skall bli så trevligt! Har fullt upp fram till dess med både jobb, nagelfix, fransfix, packa, göra cake pops till ett dop, hämta paket och mysa en massa med mina små hjärtan. Jag har lite separationsångest om jag skall vara ärlig men det är bra att få längta lite efter varandra ibland. ♥
 
Har förresten fyllt på vår lilla samling med Gense Dorotea Night-bestick nu när det är kampanj på dem hos Royal Design*! Tycker de är så galet fina och jag längtar till vi samlat på oss lite fler så man kan använda dem på middagsbjudningar och liknande. Skedar har vi många av nu så just nu är det några fler gafflar och knivar som behövs. Man får ta det lite pö om pö helt enkelt eftersom de kostar en del.

Dags att piffa håret | Rapunzel of Sweden

* Inlägget är i samarbete med Rapunzel of Sweden
Jag ska hjälpa min fina vän i veckan och sätta i löshår och när hon frågade mig det så kände jag själv hur sugen jag var på att sätta i en förtjockning igen! Jag hade ju det i över 2 år tidigare och var så nöjd. Valde dock att ta ur det när Juni föddes för att mitt eget hår blivit så långt och dessutom galet fint. Nu har jag typ nött sönder det och det känns så tunt så jag tänkte jag skulle köra igen! Dock testar jag en ny metod denna gång [tejpning] och tänkte dessutom göra det själv, eller ta hjälp av en vän eller mannen! OMG! Ska bli så spännande att testa och så hoppas jag att jag gillar det lika mycket som nailhair, eller mer såklart! Jag köpte två paket original, extra tejp som man kan byta ut fästena med sedan när det är dags och tejpremover. Blev bara 900kr med min rabatt ↓
 
Rabattkoden THEREZSE ger 10% rabatt på beställningen hos Rapunzel of Sweden t.om 31/10-17! Yey!

Måndag | Höstmys

Måndagen lider mot sitt slut och jag bjussar på några bilder från helgen. Älskar min nya pyjamas som är sådär töntigt gullig med pandor på. Ha ha! Idag har det varit fullt ös på jobbet och det blir nog likadant i morgon. Nu är det bara några dagar kvar till jag och min fina vän Angelica åker till Stockholm för att skämma bort oss själva med fint hotell, underbar mat och shopping. Den största anledningen till resan från början var att gå på Lady Gagas konsert men den ställdes in då stjärnan inte mått så bra men vi bestämde ändå tidigt för att åka ändå. Nu ser det ut som det blir en resa i februari också då nytt konsertdatum är satt, yey! Alltid lika roligt att ha något att se fram emot. Var ju på Lady Gagas senaste konsert i Sverige också för några år sedan och I loved it!
 
Har ni btw något annat tips på vad man kan hitta på i Stockholm? Någon sevärdhet/behandling eller annat som passar två mammor på vift? Hi hi. Nej nu måste jag krypa ner i sängen och sova. Är galet trött!
Annonsera här »