Powered by Jasper Roberts - Blog

Giveaway - Bianco.se

Nu känns det verkligen som att sommaren är här på allvar och det tycker jag vi firar med en liten giveaway! Denna gången har någon av er fina läsare chansen att vinna ett presentkort hos Bianco till ett värde av 500kr. Här ovan har jag plockat ihop några av mina favoriter, vilken är er? Allt ni behöver göra för att delta är:

1. Besök Bianco.se och välj ut dina favoritskor, väska eller accessaor
2. Lämna en kommentar i detta inlägg med länk till produkten samt din e-mailadress

Tävlingen pågår t.om den 31 maj klockan 23.59. Vinnaren publiceras i detta inlägg dagen efter. Lycka till!


TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


...kommentar nummer 27 Frida [2012-05-24 @ 21:30:42] som önskade sig ett par glittriga pumps! Stort grattis till dig som kammade hem ett presentkort hos Bianco på hela 500kr! Vinnaren är kontaktad via mail och det var verkligen jättekul att det var så många som deltog! Håll utkik efter nästa giveaway!

Black shorts with scallops

 


Min sommargarderob börjar vara ganska laddad med shorts och det roliga är att jag egentligen inte är någon riktig shortsperson, eller jag kanske ska säga var. Vet inte varför men jag har nog helt enkelt insett att det är rätt praktiskt ändå. Dessa svarta från H&M gillar jag mycket. Enkel modell men med det där lilla extra i form av scallops nedtill och tunt och fint material. Jag skulle matcha dem med en enkel topp eller linne och självklart heels och fina armband och/eller klocka.

//My wardrobe are full of shorts right now and it is kind of funny because I´m not really a shorts person, or should I say was? Right now I want a pair of black scallop shorts from H&M.

H&M / 129kr

Winner - Therez inspired outfit/kit
...kommentar nummer 123 Louise B! Stort grattis till dig som kammade hem den Therez inspirerade outfit/kittet! Jättekul att det var så många som deltog! Kanske borde göra en liknande tävling snart igen! Vad tror ni om det? Något ni gillade?

//Congrats to Louise B who won my latest giveaway with a Therez inspired outfit! Did you like the giveaway, and should I maybe do a similar soon?
Annonsera här »