Powered by Jasper Roberts - Blog

37,5 mil i bil

Äntligen framme hos svärmor! Resan hit gick jättebra och det var skönt att få köra medans det är ljust ute. Nu ska vi snart åka ut till stugan, hoppas på en massa sällskapsspel och mys! Jag älskar att spela sällskapsspel! Det är något man gör alldeles för sällan! Kram på er!

Godmorgon godmorgon

Nu är vi i full gång att packa, jag har nyss duschat och ska göra mig iordning. Det var jobbigt att stiga upp i morse då jag mestadels av natten har blödit näsblod. Troligen av allt nässpray jag använder. Usch! Tur att älsklingen inte ger sig, annars hade jag nog legat och sovit fortfarande. Hihi. Det kanske kommer bli dåligt med uppdatering igen på bloggen eftersom jag inte har tillgång till dator så ofta. Men vi får se. Hoppas ni alla får en underbar helg iallafall! Kram!

Långledig!

Nu har jag jobbat klart för detta år och har 5 härliga, lediga dagar att se fram emot. Hoppas jag får slippa förkyldningen någon dag iallafall. Ikväll ska jag och älsklingen gå på bio, det blir Bee Movie klockan 21:30! Ska bli mysigt. Och tidigt i morgon åker vi tillbaka till västerbotten för att fira det nya året. Inget speciellt är planerat utan vi tar det som det kommer. Huvudsaken att vi får vara med varandra.
Annonsera här »