Powered by Jasper Roberts - Blog

Höstmysigt i sovrummet


Nu börjar det faktiskt vara ganska mörkt om kvällarna och jag har gjort höstmysigt i sovrummet med de nya silverljusstakar från ikea. Ett vaniljljus är självklart ett måste också.

Jag vill att sovrummet skall gå i vitt/svart och antracitgrått så min kära mor ska försöka virka ett nytt överkast till mig i just antracitgrått, vill ju så gärna ha ett liknande den fina pläden från H&M Home jag bloggat tidigare om! Gulliga hon! Tror det skulle bli jättefint! Det hade heller inte varit helt fel om säng/sängbord och byrå blev vita heller. Well well vi får se vad som händer.

Bilder: Privat

Monday diary - Big day

God morgon allesammans. Det är tyst i huset efter att syster yster med familj begett sig till dagis och jobb. Jag sitter här och väntar på att tiden skall gå så jag kan knata till bussen som skall ta mig till NUS och min första dag på utbildningen jag kommer att sysselsätta mig med i tre år framöver. Oj, det känns liksom så stort och spännande! Lite skrämmande också om jag gjort rätt val, men det tror jag att jag gjort! Efter introduktionen ska jag äta lunch med min kära syster yster som jobbar i närheten. Efter det ska jag ta hand om lite praktiskta saker som kåravgift m.m innan jag åker "hem". Ha en underbar dag allesammans!

Veckan som varit - 35

Ännu en vecka lider mot sitt slut och såhär ser veckans outfits ut. Jag var inte lika flitig denna vecka som jag var förra då jag postade en outfit per dag. Har haft ganska fullt upp. Personligen gillar jag 3 och 4 denna gången, vilken gillar ni?
Annonsera här »