Powered by Jasper Roberts - Blog

FIXAR VOLYMEN


BEAUTY. Jag tackar otroligt mycket för alla fina kommentarer om mitt hår denna helgen, men jag måste erkänna att jag tagit en liten genväg för att få det såhär. Hi hi. Har nämligen klippt till mitt löshår till ca 2-3cm längre än mitt eget hår och haft det i helgen. Så denna extra volym är inte fixat med produkter utan med mina clip-on. Gillar det i massor och kommer säkert använda det oftare nu när längden är bra. Tycker det är så fint med lite extra volym.

Jag har köpt mitt clip-on hos www.rapunzelofsweden.se.

SUNDAY DIARY - SNOW

God morgon allesammans! Det är en ny dag och nya tag som gäller och utanför snöar det för fullt, undrar hur mycket snö det kan komma egentligen. Känns nästan som vi håller på att få en ny istid. Ha ha! Dagens stora planer är att jobba några timmar, sedan hem och göra iordning lite inför mäklarbesöket i morgon. Ska dessutom hinna packa väskan, utvärdera filmningen från torsdagen innan bussen går mot Umeå igen. Den här helgen har gått alldeles för snabbt!

Borde även beställa min Macbook ikväll, men jag tror jag ska gå in på GRAFIT och köpa den direkt i morgon istället. För visst är det samma studentrabatt där som på nätet? Har ju sålt min lilla rosa Acer så nu är jag helt utan dator, och det går ju inte så bra. Hi hi.

VERSACE PRE FALL 2010

Style.com

Versaces pre fall visning för 2010 är lite murrig i färgsättningen men med uppiggande, nästan lite uppkäftiga detaljer i skrikig orange. Detta mixas hejvilt till marinblått/kornblått/svart och detaljer av guld, markerade axlar, pälsväst, klumpiga boots och leggings i lack eller med snygga nitar/skinndetaljer. Detta går utan tvekan hem hos mig! I like it a lot!
Annonsera här »