Powered by Jasper Roberts - Blog

Friday diary - Lovely friday

Härliga fredag säger jag bara. Fick lite sovmorgon idag eftersom jag jobbar i butiken, härligt! Fick även njuta av lite frukost tillsammans med hjärtat och idag när jag hade lite mer tid testade jag att göra bananpannkakor som så många skriver och pratar om. Serverade dem med blåbär och kvarg och vi båda tyckte det var fantastiskt gott! Kommer nog att göras fler gånger! Receptet är enkelt. 1 stor banan, 2 ägg, lite salt & lite vaniljsocker om man vill.
I helgen är jag helt ledig och jag tror vi ska ha en riktig myshelg samt försöka börja packa lite saker här hemma. Ju mer man gjort bort desto bättre. Vi kommer ju båda vara borta i två veckor och sedan flyttar vi så det är bra att börja! Vad har ni för planer för helgen?

More home inspo

Alltså det är så sjukt kul att spana efter inspiration till hemmet och nu har jag hittat ännu en snygg variant på betongvägg och denna är från Happywall.se som en läsare tipsade om tidigare. Åh vad snygg den är! Det ser verkligen ut som det är en gammal betongvägg som spruckit lite. Sedan såg jag på Åhléns en dag att de har supersnygga glödlampelampor just nu i både guld och silver. Vill ha, vill ha. ;)

Wednesday diary - Back on track

Ha ha, jag som trodde jag förinställt inlägg för dagen men nu när jag kom hem från jobbet ser jag att bloggen ekar tomt. Jag var nog helt enkelt för trött i morse och gjorde troligen något galet. Idag har jag iallafall jobbat min första dag på jobb nummer två sedan deltidssjukskrivningen och det gick fantastiskt bra. Sov lite oroligt inatt inför dagen men nu vet jag att jag inte behöver oroa mig eftersom det gick så bra så inatt ska jag sussa gott. 
Resan närmar sig med stormsteg och nu är det bara lite mer än en vecka kvar. Gah vad jag längtar efter solen och värmen nu! Ska se till att packa allt i helgen när jag är helt ledig. Det ska bli så himla kul att spana igenom sommargarderoben! Fram med nätta skor och tunna material! Lycka!
Annonsera här »